Ioniță de la Clejani ar fi fost bătut de fiul său Fulgy. A fost chemată poliția

Data actualizării: | Data publicării:
Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram
Descriere foto: Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram

Continuă problemele în familia Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani. Flugy i-ar fi dat un pumn tatălui său în urma unui scandal. 

Este un nou scandal în familia Clejanilor după ce Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său în cursul nopții trecute, relatează România TV. Incidentul a avut loc în jurul orei 23:30, în locuința lui Ioniță și a Vioricăi.

Potrivit unor surse, Fulgy i-ar fi dat un pumn lui Ioniță de la Clejani. Speriat, tatăl a sunat la 112, dar a refuzat să depună plângere în fața polițiștilor. O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar oamenii legii fac cercetări pentru violență în familie, citează DC News.

De altfel, Fulgy a publicat ieri un clip video în direct unde se afla cu tatăl său la o terasă acolo unde au avut un conflict verbal. 

Ioniță de la Clejani, umilit de Fulgy pe internet: „Stai jos, lăutare!” VIDEO

Potrivit sursei citate, care citează apropiați ai familiei, fiul lui Ioniță de la Clejani ar refuza să își ia tratamentul medical. În urmă cu câteva săptămâni tânărul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Și în acest caz poliția face cercetări. 

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel