Ioana Ginghină, dezvăluiri cutremurătoare despre sarcina pierdută: „Am descoperit că fătul avea malformații”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Ioana Ginghină a vorbit despre sarcina pierdută și despre cât de mult a afectat-o psihologic. 

Ioana Ginghină a fost invitată în cadrul podcastului lui Lucian Viziru, de pe YouTube, unde a făcut o serie de mărturisiri despre viața ei. Un moment dificil prin care actrița a trecut a fost cel în care a pierdut o sarcină. Vedeta spune că sarcina era cu probleme, iar medicii au descoperit că fptul avea malformații, astfel că a fost nevoită să renunțe la sarcină. La acea vreme, ea filma pentru telenovele și era căsătorită cu Alexandru Papadopol. 


„Cea mai nefericită am fost, eram la „Acasă” și am pierdut o sarcină. Prima sarcină! Nu a fost că doar am pierdut-o și atât, a fost o sarcină cu malformații, a fost o poveste foarte tristă. Sarcina era destul de avansată – 5 luni – și, la o morfologie fetală, la o ecografie, am descoperit că fătul avea malformații și a trebuit să renunț.Nu a fost cea mai ușoară decizie pentru noi. Nici pentru mine, și nici pentru Alexandru, la momentul respectiv. A fost cea mai urâtă săptămână din viața mea!”, a povestit Ioana Ginghină, în podcastul lui Lucian Viziru.

Își dorește să mai aibă un copil

Vedeta are o fetiță cu Alexandru Papadol, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Anul acesta, actrița plănuiește să se căsătorească cu iubitul ei și spune că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. În urma controalelor medicale, medicii i-au spus că, din punct de vedere clinic, este pregătită oricând de o nouă sarcină. 

 „Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie…”, a declarat Ioana Ginghină

Ioana Ginghină a avut o relație cu Cove: Nu m-a cerut de nevastă, dar ne-am înțeles foarte bine

Are o soră pe care nu a cunoscut-o niciodată

Ioana Ginghină are o soră mai mare, pe care a văzut-o întâmplător pe străzile din Sibiu. Totuși, actrița nu a cunoscut-o niciodată, însă și-ar dori foarte tare să o facă. 

Ioana Ginghină a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a oferit mai multe informații despre familia sa. Printre acestea, vedeta a dezvăluit și faptul că are o soră mai mare pe care nu o cunoaște, din partea tatălui său. Actrița a văzut-o pe femeia aceasta întâmplător, în Sibiu, însă nu a făcut cunoștință cu ea. Deși și-a dorit mereu să afle mai multe informații despre acest subiect, artista spune că părinții ei au fost destul de rezervați în ceea ce o privește. Ioana speră totuși ca în viitor să își cunoască sora.

"Mai am o soră mai mare cu 2 sau 3 ani, dar nu o cunosc. La un moment dat, eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă și eu n-am fost atentă la cum arată. Apoi ea îmi zice: "Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină", ce curios, că e rar numele. Mai stă ea ce mai stă și zice: "Uite, și taică-su e tot profesor de educație fizică și o cheamă Dana", tatăl meu este Dan Ginghină. Și când a zis asta îi cade așa fața și zice: "E sora ta?" Și zic da, dar nu o cunosc. Mi-ar fi plăcut să mă opresc și să o văd, dar deja trecusem, ea tot mergea și realiza. Le-am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia să zică. Era un subiect sensibil. Eu am înțeles că femeia cu care a făcut copilul avea familie, avea soț și nu s-a vrut ca el să facă parte din acea familie, el doar a cotizat. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, eu am înțeles că stă în Germania, tata nu are nici un contact.", a spus Ioana Ginghina în podcastul Acasă la Măruță. 

Ce spune Ioana Ginghină despre părinții ei

"Ai mei nu știu dacă au avut o viață fericită de cuplu, mama cel puțin, tata cred că a fost. El întotdeauna era fericit. El dacă făcea sport, mergea la schi, era fericit. Nu avea dorințe să-și ia mașină, el mergea cu bicicleta, autobuzul. Mama este foarte energică. Ei nu au călătorit. Eu am bunici la Constanta, Costinești și toate vacanțele acolo le-am făcut. Ai mei mai departe de Costinești - Căciulata nu s-au dus. Tata știe și două limbi, germana și engleză bine, putea să-și exerseze măcar limbile astea. Toată viața au muncit pentru familie, acasă-serviciu mereu. Mama dacă era bolnavă nu conta, ea trebuia să-și facă treburile, eu atunci nu realizam. Ea nu a știut vreodată să zică că nu se poate ridica din pat. Și acum e la fel.", a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel