Ioana Ginghină, obiceiul alimentar la care a renunțat: ”Am trei săptămâni, sunt fericită că am reușit”. Mulți oameni îl consumă în fiecare zi

Data publicării:

Ioana Gighină este adepta unui stil de viață cât mai sănătos, motiv pentru care a renunțat la diverse obiceiuri alimentare până acum.

Ioana Ginghină promovează constant pe rețelele de socializare un stil de viață cât mai sănătos, încurajându-și fanii să o urmeze și să adopte o schimbare în viața lor. Frumoasa actriță, în vârstă de 44 de ani, are o siluetă impecabilă, pe care o menține cu foarte multă disciplină și echilibru. Chiar dacă acum se află într-o vacanță binemeritată cu partenerul ei de viață, Ioana Ginghină continuă să facă dezvăluiri cu privire la regimul ei alimentar. Acum, actrița a mărturisit faptul că a renunțat complet la cafea, lucru ce o ajută să se simtă foarte bine. Artista are deja trei săptămâni de când a recurs la această schimbare, și, spune ea, speră să dureze cât mai mult.

„V-am spus că am renunțat la cafea? ​Da, am trei săptămâni și sunt foarte fericită că am reușit.​ Ce e drept am înlocuit-o cu ceai și sunt mult mai bine așa. ​ Acum să vedem când începe nebunia din Septembrie dacă mă mai ține. Voi cum stați? Beți cafea? Câte pe zi?”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram. 

REȚETĂ de vedetă. Ioana Ginghină: Vinete umplute la cuptor

Secretul Ioanei Ginghină, prin care își menține silueta de invidiat

Într-o altă postare făcută pe Instagram, acolo unde este foarte activă, Ioana Ginghină a dezvăluit care este secretul unei siluete perfecte. Actrița se poate lăuda cu faptul că își menține același număr de kilograme de câțiva ani și, chiar dacă nu este foarte ușor, aceasta mărturisește că disciplina este cuvântul cheie al acestei reușite.

”De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese.
Secretul este :
- nu mănânc după ora 18:00
- evit zahărul și făinoasele
Swipe dreapta să vezi 6 variante de mic dejun sănătos pe care le alternez și care îmi fac diminețile mai “colorate”. Reușești să ai greutatea ta ideală? Care este secretul tău?, a fost mesajul, urmat de o întrebare pentru fani, al Ioanei Ginghină pe Instagram.

 

Ioana Ginghină, opt sfaturi pentru mamele de adolescente: „Mă respinge și îmi spune că nu are nevoie de mine”

 

”Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc”

În exclusivitate pentru Spectacola, Ioana Ginghină a dezvăluit faptul că niciodată nu a fost neglijentă cu dieta ei, datorită tatălui său, care era profesor de sport și care o urmărea cu atenție. Nici în copilărie vedeta nu avea obiceiul de a mânca seara.

"Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața. Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută. Tata făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină la un 75 de kilograme și el și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani. Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața. Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm.. mai trecem la yoga, pilates.", a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Spectacola.

Ioana Ginghină, DIETĂ cu pepene: ”Veți pierde între 3-5 kg”. Actrița apelează la această cură în fiecare vară



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel