REȚETĂ de vedetă. Ioana Ginghină: Vinete umplute la cuptor

Data publicării:

Ioana Ginghină le-a propus fanilor o rețetă delicioasă, pe rețelele de socializare.

Ioana Ginghină se menține într-o formă fizică de invidiat la 44 de ani, fiind adepta dietelor și a unui stil de viață cât mai sănătos. Aceasta încearcă prin diferite postări făcute pe rețelele de socializare să-și îndemne fanii să recurgă și ei la o alimentație corectă, care să-i scape de kilogramele în plus. De-a lungul timpului, actrița a propus diferite diete, axate pe alimentele sezonului în care ne aflăm, sau diferite preparate ușor de preparat, care să țină în frâu kilogramele în plus. De data aceasta, frumoasa artistă propune ”vinete la cuptor”, umplute cu o compoziție de legume și asezonat cu puțină brânză. Totul durează doar câteva minute, dar Ioana Ginghină promite că va merita. Mai mult, preparatul este gătit la cuptor, semn că nu va dăuna deloc siluetei.

„Punem vinetele la cuptor, după ce le-am stropit cu ulei de măsline, pentru 30 de minute. În acest timp, călim ceapa, punem peste două roșii cu usturoi și busuioc la blender (sau roșii în bulion), sare și piper după gust. Se scot vinetele de la cuptor, se amestecă miezul cu sosul de roșii și se umplu vinetele. Peste se adaugă două felii de mozzarella și cașcaval ras. Poftă bună!”, a dezvăluit Ioana Ginghină pe Instagram. 

 

Ioana Ginghină, DIETĂ cu pepene: ”Veți pierde între 3-5 kg”. Actrița apelează la această cură în fiecare vară

 

"Dintotdeauna am avut grijă la ce mănânc”

Într-un interviu recent acordat pentru Spectacola, Ioana Ginghină declara faptul că întotdeauna a avut grijă de alimentația ei, pentru că tatăl ei era destul de strict, când venea vorba de kilogramele în plus. Frumoasa actriță ne-a povestit cum era așteptată cu cântarul acasă, atunci când venea dintr-o tabără. Așadar, încă din copilărie aceasta avea o alimentație extrem de disciplinată, spunând faptul că cina era și pe atunci aproape inexistentă.

"Dintotdeauna am avut grijă la ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața. Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută. Tata făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină la un 75 de kilograme și el și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani. Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața. Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm.. mai trecem la yoga, pilates.", a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Spectacola.

 

Andreea Marin, rețetă de DIETĂ: Supă cremă de legume cu dovleac dulceag

 

La ce aliment a renunțat Ioana Ginghină

Nu în ultimul rând, Ioana Ginghină ne-a mărturisit faptul că este și un aliment la care a renunțat de ceva timp și pe care îl mănâncă doar la ocazii speciale. 

"Evit zahărul, dar dulciuri mănânc zilnic, mănânc dulciuri raw vegane, îmi plac dulciurile foarte mult și mi-e greu să renunț. Contează și cantitatea să nu fie mare. Zahăr mănânc foarte rar, dacă merg la o zi de naștere. Nu vreau să mă transform într-o povară pentru cei din jur. Eu țin acum post, dar dacă mâine mă invită cineva la masă, n-o să refuz. O să mănânc puțin din fiecare.",a  continuat aceasta.

REȚETĂ de vedetă. Teo Trandafir: PIZZA fără făină. „Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel