Liviu Vârciu a rămas cu mașina stricată în mijlocul drumului. Prezentatorul TV, dezamăgit de trecătorii care nu l-au ajutat: „Oameni nebuni, răi, încruntați”

Data publicării:

Liviu Vârciu a avut parte de un eveniment neplăcut, în trafic. Prezentatorul TV a rămas cu mașina stricată, în mijlocul drumului. 

Liviu Vâciu și-a început prost prima zi, la 42 de ani. Mașina prezentatorului TV s-a stricat în mijlocul unei intersecții din București. Acesta a rămas profund dezamăgit de atitudinea celorlalți șoferi, care au trecut nepăsători pe lângă vedetă.

Liviu Vârciu a rămas cu mașina stricată în mijlocul drumului

Liviu Vârciu a povestit tot ce s-a întâmplat, pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ. Prezentatorul TV a recunoscut că s-a enervat pe oamenii care au trecut pe lângă el, fără să-l întrebe măcar dacă a pățit ceva. Ba chiar au reacționat urât atunci când au văzut că încurcă circulația. Acesta a precizat că a pornit avariile pentru a da de înțeles că are o problemă, însă a prmit doar reacții negative de la ceilalți șoferi, pe motiv că încurcă circulația. 

”Eu acum am realizat că sunt unii oameni nebuni, răi, încruntați. Oameni în mașini scumpe și smechere, nu oameni la care este greu. Mi s-a stricat mașina, se poate. Ți se poate întâmpla și ție, bulangiule, care m-ai înjurat.

Mi s-a stricat mașina în intersecție și s-au rupt curelele, a murit. Ce vină am eu? Treceau pe lângă mine, eram pe avarii că e mașina stricată, pe avarii în mijlocul intersecției, de ce m-aș opri? Ți se poate întâmpla și ție. Fiți mai buni că nu realizați nimic.”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Prezentatorul TV a împlinit 42 de ani

Ieri, Liviu Vârciu a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. În ciuda celor întâmplate cu mașina, dar și a răcelii care îl chinuie de câteva zile, prezentatorul TV a petrecut clipe prețioase alături de familie. 

Liviu Vârciu, adevărul despre relația cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 5 ani, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi nunta. Îndrăgitul prezentator TV s-a decis astfel să vorbească și despre acest lucru, mărturisind faptul că marele eveniment se va întâmpla la un moment dat, însă, mai întâi, trebuie să cadă cu partenera sa la un acord.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Liviu Vârciu recunoaște faptul că este o persoană dificilă într-o relație

Vedeta a mai mărturisit și faptul că Anda este cea care lasă mai mult de la ea în relația celor doi, pentru că el nu este dispus să facă niciun tip de compromis. De asemenea, acesta recunoaște faptul că certurile sunt și ele la ordinea zilei.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a mai spus Liviu Vârciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel