Imagini de o tristețe cumplită cu mama Oanei Roman. Gestul impresionant făcut de nepoata Mioarei Roman

Oana Roman a surprins-o pe fiica sa într-o ipostază emoționantă. 

Momente de o tristețe inimaginabilă au fost însoțite mesajele Oanei Roman care, într-o vizită la mama ei, a surprins un cadru ce a impresionat publicul. În urma tragicului eveniment cu „Azilele groazei”, acolo unde zeci de bătrâni au primit tratamente degradante, coincidență sau nu, cam în aceeași perioadă, Oana Roman a decis să îi schimbe locația mamei sale, mai ales că, după cum a precizat în trecut, alegerile sale nu reprezintă o posibilitate pentru oricine. Prin urmare, întrebată de jurnaliști dacă are vreo grijă în legătură cu personalul care o avea în întreținere pe mama ei, vedeta a susținut că serviciile costă mult, deci este relaxată în această privință. Pe lângă acest fapt, ea și-ar vizita suficient de des mama astfel încât ar observa eventualele nereguli.

Vezi și: Oana Roman se face profesoară. Ce materia va preda vedeta la școala unde învață fiica ei: ”Le voi explica ce înseamnă...”

Vezi și: Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Marius Elisei. Ce spune despre fostul soț al Oanei Roman: „Gest nepotrivit, obraznic”

Vezi și: Oana Roman a ales o vacanță exclusivistă. Cine o însoțește: „Să ne bucurăm de locurile superbe”

Gestul făcut de Isa

Gestul făcut de fiica ei, Isa, a impresionat-o pe Oana Roman, dorind să le însoțească la o plimbare pe malul lacului și pe lângă pădure.

Vezi și: Vica Blochina și Mara Bănică au ironizat-o pe Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști”

Vezi și: Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman. Vedeta a făcut anunțul trist: ”Mi se sfâșie sufletul”

„Am fost la mama și Isa a insistat să ieșim cu ea la plimbare pe malul lacului, să admirăm fântânile și să simțim aerul proaspăt de pădure.  Apoi ne-am așezat și ne-am bucurat să fim împreună într-un loc atât de frumos. Pur și simplu am stat și ne-am uitat la lac și la pădure și ne-am ținut de mână”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Vezi și: Oana Roman, atac dur la adresa lui Selly: „Dacă se închide online-ul mâine, moare de foame, că nu are nicio meserie”. Cum i-a răspuns celebrul vlogger

Vezi și: Ce îi interzice Oana Roman fiicei sale: „Este un lucru lipsit de educație”

Isa o va avea profesoară pe Oana Roman

Nu cu mult timp în urmă, Oana Roman a anunțat că fata ei va studia de acum înainte la o școală privată, în apropierea casei lor. Motivul pentru care a luat această decizie constă în imposibilitatea școlii de stat de oferi condiții decente pentru cei mici. Potrivit Oanei Roman, școala Isei oferise copiilor care locuiau în București  opțiunea de a-și desfășura orele în niște containere, lucru cu care majoritatea părinților nu au fost de acord. Surpriza cea mai mare nu este aceasta, ci dorința Oanei Roman de a fi profesoară în cadrul școlii unde va studia fiica sa.

'Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.', a declarat Oana Roman, la Star Magazin, conform SpyNews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 sep 2023, 22:00 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience