Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman. Vedeta a făcut anunțul trist: ”Mi se sfâșie sufletul”

Oana Roman și Mioara Roman, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, foto Facebook

Oana Roman a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa. 

Starea de sănătate a Mioarei Roman este una extrem de sensibilă, după cum a declarat chiar Oana Roman în repetate rânduri, astfel încât au loc destul de des și episoade mai neplăcute, în viața acesteia, cum a fost și cel de săptămânile trecute, care a dus-o pe aceasta de urgență la spital.

Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Acum, Mioara Roman este în continuare la centrul din Snagov, acolo unde vedeta a internat-o deja de luni bune de zile. Oana Roman recunoaște că îi este foarte greu să meargă la mama sa și să o vadă în această stare în care se află. Totodată, vedeta a mărturisit, cu durere în suflet, că îi este dor de momentele în care mama sa era perfect sănătoasă și stăteau la povești. 

“Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura dar… recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine. Deși este stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă, râde și se simte bine… mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea. Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde dar, nu mai este ce a fost. E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a spus Oana Roman pe Instastory.

Cum a luat Oana Roman decizia de a-și interna mama 

Chiar dacă a fost pusă la zid în repetate rânduri pentru decizia de a-și interna mama într-un centru special, Oana Roman nu a ținut cont de gura lumii și a făcut tot ce a crezut ea că este mai bine și ce a crezut că îi va prelungi viața Mioarei Roman. Mai mult, nu este vorba despre un simplu centru de îngrijire, ci despre unul de lux, situat la Snagov, unde fosta soție a lui Petre Roman beneficiază de servicii de 5 stele, pe care nu și le poate permite orice român de rând. 

„Este cel mai bun lucru pe care-l puteam face, pentru a-i prelungi viața, lucru pe care mulți oameni nu-l înțeleg. A spus și Dan Capatos într-o emisiune: „Decât să trăiască acasă în chinuri și fără demnitate, nu mai bine trăiește mai mult într-un loc care merită?”. Eu am primit aceste valori de la familia mea, eu sunt recunoscătoare pentru că am fost crescută într-o altă mentalitate. Aceste degenerări cogninitive sunt foarte rapide, iar știința nu a dezvăluit anumite modalități de a le spune stop sau de a le da înapoi și atunci lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani era încă bine, acum nu mai e așa. Prima dată am fost cu ea în urmă cu aproape doi ani într-un centru, am mai adus-o acasă, nu a fost bine, după care într-o zi a trebuit să înțelegem că pentru ea cea mai bună variantă ca această degenerare să fie ținută sub control este să stea într-un loc în care să primească aceste îngrijiri.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. 

Cât plătește Oana Roman pentru acest confort

Pentru a-i oferi toate aceste facilități celei care i-a dat viață, Oana Roman scoate lunar din buzunar o sumă impresionantă de bani. Există și opțiuni mai ieftine, spune vedeta, însă acelea nu oferă toate condițiile de care are nevoie Mioara Roman.

„Ea a stat până în septembrie în oraș, unde prețurile sunt mai mici, prețurile într-un loc bun pornesc de la 3500 de lei pe lună, cazare, mâncare, asistentă, doctori, activități. După un an jumătate, ea a avut niște probleme și a trebuit să-i punem o proteză la șold, motiv pentru care a trebuit să o mutăm undeva unde să existe acest tip de recuperare. Atunci am decis că mama trebuie să meargă la centrul din Snagov, este un loc de cinci stele, iar eu când merg acolo facem o grămadă de activități împreună. Catinca nu s-a dus până acum, dar nu vreau să discut despre asta. Eu i-am prelungit mamei viața, pentru că nu ai cum să-i oferi acasă toate aceste lucruri. E foarte scump aici, prețurile pornesc de la 2000 de euro în sus.”, a continuat aceasta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 aug 2023, 09:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience