Imaginea Monicăi Anghel, furată de un brand de picături de slăbit: ”Nu vă mai luați după toți hoții”

Monica Anghel este foarte supărată, după ce a descoperit faptul că o firmă cu produse de slăbit i-a furat imaginea ilegal.

Monica Anghel a slăbit spectaculos în ultimii ani, ajungând la greutatea ideală de 65 de kilograme. În timp ce foarte mulți se bucură de reușita vedetei, alții se pare că vor să profite de pe urma acesteia. În acest sens, îndrăgita cântăreață acuză un site de picături de slăbit de faptul că i-ar fi folosit ilegal imaginea. Vedeta își asigură fanii că niciodată nu a apelat la aceste modalități de pierderi în greutate, secretul fiind o dietă cât mai echilibrată și un stil de viață sănătos.

”Nu am luat în viața mea picături să slăbesc, cum am văzut pe un site. Nu vă mai luați după toți hoții care se folosesc de imaginea mea! Nu este nimic adevărat. Să nu vă încredeți în tot ce apare pe aceste site-uri. Eu nu mai consum deloc de la fast-food și nimic prăjit. Am slăbit 30 de kg, dar am avut această motivație, să fim sănătoasă. Eu nu am avut complexe de acest gen, să sunt grasă. Nu putem fi toți la fel, trași la indigo”, a declarat, pentru FANATIK, Monica Anghel.

Monica Anghel a fost corigentă la școală: ”Nu îmi plăcea”. La ce vârstă și-a început artista cariera

 

 

Monica Anghel își dorește să mai slăbească

Chiar dacă are 65 de kilograme, Monica Anghel spune că nu vrea să se oprească aici. Mai mult, artista a recurs la această schimbare strict pentru ea și pentru sănătate.

”Am slăbit în urmă cu 4 ani și m-am menținut, dar nu e ușor. Doar în pandemie am mai pus nițel pe mine, dar atunci cred că toată lumea a mai făcut și prostii. Eu am acum 65 de kg, dar aș vrea să mai slăbesc încă 5 kg, pentru că mă doare un genunchi și asta înseamnă că se pune presiune asupra lui și nu e ok. Însă important este să te simți tu bine cu tine și să fii sănătos”, a mai declarat artista.

Monica Anghel rupe tăcerea. Artista a dezvăluit motivul real care a determinat-o să slăbească: „Toată viața mea am fost grasă”

Ce le recomandă artista celor care vor să aibă un stil de viață sănătos

”Trebuie să ne hrănim, să avem grijă de noi, de sănătatea noastră și să fim atenți la ce mâncăm. Să facem mișcare, masaj, când putem, pentru că nici eu nu am mai ajuns la Ionela, prietena mea, pentru terapii, tratamente sau masaje. Efectiv nu mai am când.

Eu am o groază de activități de familie care îmi umplu timpul și merg singură la cumpărături cu părinții, dar nici nu-mi doresc să fiu altfel. Așa-mi doresc să rămân și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Îmi place de mine așa cum sunt”, a mai declarat Monica Anghel pentru sursa citată.

 

 

”Alții cred și acum despre mine că mi-am tăiat stomacul”

De asemenea, vedeta este conștientă de faptul că nu toată lumea îi recunoaște propriile merite, iar foarte multe persoane cred cu tărie faptul că aceasta a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a atinge această performanță.

”Alții cred și acum despre mine că mi-am tăiat stomacul, dar nu este așa. Eu sunt un om deschis și aș fi recunoscut acest lucru. Nu contează cum suntem, grași, slabi, înalți… Fiecare este așa cum este, să ne bucurăm de fiecare zi, Și așa trăim într-o lume nebună. Să ne bucurăm de fiecare clipă pe care o trăim”, a mai declarat Monica Anghel.

Monica Anghel nu a luat numele soțului său în acte, după căsătorie. Artista a scos la iveală adevărulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iul 2022, 21:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience