Horoscop, 22 septembrie 2023. 3 zodii vor sacrifica orice pentru dragoste

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com

Astăzi, 3 zodii vor sacrifica orice în numele iubirii.

Acesta este momentul în care aceste semne zodiacale doresc să-și schimbe viețile. Ceea ce nu a funcționat în trecut nu mai face parte din plan.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Tipul de energie pe care Luna în Capricorn o emană este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți pune ordine în gânduri. Ești o persoană extrem de pasională, iar nivelul tău de entuziasm este de neoprit. În teorie, sună foarte bine, dar trebuie să domolești puțin din acea energie extraordinară pentru a reuși să faci lucrurile. În timpul Lunii în Capricorn din 22 septembrie 2023, poți să-ți compartimentezi unele dintre speranțele și visele tale și să nu le urmărești fără un plan bine gândit.

Ai nevoie de un plan și de o modalitate de a-ți transforma visele în realitate. Aici intervine energia Capricornului pentru a te ajuta. În dragoste, acest lucru înseamnă că ai trecut peste limite. Nu mai ai teamă să spui partenerului tău ce ai nevoie. Ai reguli care trebuie respectate, și în această zi, vei fi curajos/curajoasă și le vei exprima în fața persoanei cu care ești.

Vezi și: Horoscop, vineri, 22 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru fiecare zodie

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Din dragoste, ai ajuns până la punctul în care nu te mai recunoști... și asta nu mai poate continua. În timpul Lunii în Capricorn, vei realiza că te-ai schimbat și nu-ți place ce ai devenit. Iubești persoana cu care ești, dar trebuie să le spui că ai ajuns la punctul în care nu mai poți continua așa și că trebuie să te asculte acum... sau niciodată.

Nu vrei să te desparți de partenerul tău, dar nu poți să-i lași să creadă că străinul în care te-ai transformat pentru tine însăți este cineva cu care vrei să trăiești. Știi ce trebuie să faci în timpul Lunii în Capricorn, înseamnă că trebuie să îndrăznești să vorbești. Este real, Fecioară; persoana ta trebuie să se conformeze sau să rămână în urmă. Să vorbești este un risc pe care ești dispus/dispusă să-l iei. Ai încredere că vei reuși.

Vezi și: Horoscop, vineri, 22 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă vrei să fii fericită în relația pe care o ai de atât de mult timp, atunci este timpul să fii sincer cu emoțiile tale. Ai ținut ascunse sentimentele de partenerul tău pentru mult timp, și nu te simți sincer. Trebuie să fii onest/onestă cu ei, deoarece nu te simți autentică. Vrei ca ei să te accepte așa cum ești, simțind ce simți - oricare ar fi asta.

În timpul Lunii în Capricorn din 22 septembrie 2023, vei avea curajul să te ridici pentru tine și le vei dezvălui secretul; acest lucru trebuie făcut. Dacă vrei ce e mai bun pentru această relație, trebuie să îți asumi riscul de a-i spune partenerului tău ce ai ascuns de la ei. Nu-ți face griji; te îndrepți în direcția corectă. Luna în Capricorn este o tranzitare care tinde spre succes; ai încredere în ea.

Vezi și: Horoscop 2023 Octombrie Zodii: Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel