Horoscop, vineri, 22 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PROTV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PROTV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 22 septembrie, în cadrul stirileprotv.ro. 

BERBEC

O s-aveţi de luat aprobări, să perfectaţi nişte acte, să le reactualizaţi şi poate apelaţi şi la instanţă judecătorească să vă elibereze un act, să v-ajute să câştigaţi un proces.

Poate vă faceţi curaj să aveţi o discuţie face to face cu partenerul de cuplu ca să aduceţi un plus de culoare în relaţie.

TAUR

Sunt treburi solicitante pe-acasă, poate vă îngrijiţi şi de sănătatea alor voştri, dacă voi sunteţi sanatosi tun - să nu vă treziţi cu complicaţii.

O să vă alegeţi o destinaţie de minivacanţa să plecaţi pe undeva cu condiţia să n-aveţi treburi pe-acasă.

 GEMENI

O s-aveţi preocupări de grup care să vă întreţină bună dispoziţie şi să consolidaţi nişte relaţii care vă pot fi de folos pe mai departe, că poate veţi lucra împreună.

V-aţi putea mobila locuinţa, v-aţi putea construi o casă şi în altă parte, la munte, la mare, şi să creaţi o oază de linişte.

 RAC

Se pare că o să dispuneţi de un confort financiar şi să vă luaţi ce vă trebuie pentru casa şi cu restul să plecaţi pe undeva ca să vă aerisiţi.

Poate alocaţi o sumă de bani reparației maşinii ca să vă deplasaţi în siguranţă la volan - musai.

 LEU

Poate descoperiţi noi metode de înfrumuseţare, o tunsoare nouă, un look fresh, vă duceţi la cosmetică, la masaj, să alergaţi pe o pistă, la stadion, sau pe bandă, acasă.

Banii nu par să fie o problemă în momentul de faţă şi pe viitor o să faceţi rost de ei dacă veţi mai lucra ceva în particular.

FECIOARĂ

Se pare c-o s-aveţi cam multe cheltuieli, dar se apropie şi câştigurile şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar că vor intra bani - din colaborări s-ar putea.

Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi să împărţiţi responsabilităţile ca să munciţi în limitele normale, nu în exces.

BALANŢA

Iniţiativele vă reuşesc şi chiar puteţi da lovitura în afaceri c-apar oportunităţi cu care nu vă-ntâlniţi prea des şi flerul o să vă indice direcţia în care să vă-ndreptaţi.

E cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi o să vă armonizaţi, treptat, că durează până să aflaţi ce fel de om e

SCORPION

O să vă bucuraţi de mai multă trecere la şefi, poate pentru că v-aţi schimbat voi atitudinea şi o să le puteţi cere unele înlesniri care v-ar ajuta în timpul activităţii profesionale.

Poate deveniţi din ce în ce mai convinşi de faptul că partenerul de cuplu e cel pe care-l căutaţi şi tindeţi spre căsătorie.

 SĂGETĂTOR

Aţi putea da un "tun" financiar şi să vă puteţi lua casa, maşina, ori să-i trimiteţi pe copii la studii, aveţi voi gânduri mari cu banii, totul e să-i cheltuiţi cu rost.

Vă puteţi întâlni cu cineva care locuieşte departe şi dacă nu vă e prea greu vă duceţi voi, ori o invitaţi pe acea persoană la voi.

 CAPRICORN

Se poate să obţineţi şi ultima semnătură pe un act care v-ar deschide un alt drum profesional şi o să vă faceţi cunoscute planurile pentru perioada care urmează.

Poate prindeţi o reducere la avion şi plecaţi într-un citybreak - ca o surpriză pentru partenerul de cuplu.

VĂRSĂTOR

E posibil să începeţi o specializare, poate daţi şi nişte examene ca să treceţi direct la avansaţi, ori pentru o disciplină anume şi o să vă placă ce urmează să studiaţi.

E bine să fiţi ceva mai chibzuiți cu banii, să cheltuiţi pentru strictul necesar şi să puneţi şi ceva de-o parte, dacă se poate.

 PEŞTI

Poate v-aşezaţi la masa negocierilor ca să vedeţi ce se poate face cu afacerea în care doriţi să vă implicaţi că partea adversă nu pare dispusă să cedeze prea mult.

Aveţi de făcut nişte plăti şi să vă socotiţi banii ca nu puteţi fi siguri că banii promişi or să intre la timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience