Horoscop 2023 Octombrie Zodii: Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Descoperă mai multe despre ce înseamnă această lună pentru zodii.

Octombrie aduce o serie de schimbări astrale ce influențează profund semnele Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. În timp ce fiecare semn își are propriul său traseu specific, teme generale precum relațiile, cariera și introspecția se fac simțite în întreg spectrul zodiacal.

Previziuni pentru zodia Leu

Luna aceasta este definită de dualitatea energiilor cosmice pentru Leu. Eclipsa de soare din 14 octombrie activează casa a 3-a, punând accent pe comunicare și relațiile cu oamenii apropiați. Este un moment bun pentru a finaliza studiile, a clarifica chestiuni administrative și pentru a face schimbări majore în modul în care comunicați cu cei din jur. Contrapunctul vine cu eclipsa de lună din 28 octombrie, care luminează casa a 10-a a carierei. Cu Jupiter retrograd aici, s-ar putea să simțiți o ușoară inhibare sau nesiguranță în avansarea profesională. Totuși, această lună este și despre regăsirea echilibrului și transformarea oricărei crize în oportunitate. Educația și informarea vor fi cheia succesului. Vezi aici PREVIZIUNILE complete penetru LEU.

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience