Horoscop, vineri, 22 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 22 septembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este timpul să explorați noi orizonturi. Astăzi, Luna din primul sfert de lună are loc în Săgetător, sectorul tău de călătorie, iar tu ești gata să pleci într-o nouă aventură. Planifică-ți să pleci în concediu.


Acesta este momentul să planifici orice călătorie internațională sau să faci o hartă a unei călătorii rutiere pe distanțe lungi pe care intenționezi să o faci în viitor. Cum Soarele se pregătește să iasă din Fecioară, acum este un moment bun pentru a vă programa vizitele la medic. Efectuați analize de laborator și vizita medicală anuală. Astăzi este ziua în care trebuie să puneți odihna și relaxarea în capul listei de priorități.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Satisfaceți-vă curiozitatea față de tot ceea ce ține de artele întunecate, știință și ocultism, programând o citire a cărților de tarot sau a hărții natale cu un astrolog profesionist. Luna din primul sfert de lună în Săgetător alimentează curiozitatea ta pentru mister, iar tu vei dori să te răsfeți.


Mergeți la librăria locală și bucurați-vă de toate cărțile preferate. Cu Soarele Fecioarei care se intensifică astăzi, ești pregătit pentru mai mult timp individual cu partenerul tău. Este momentul perfect pentru a planifica o întâlnire surpriză în weekend.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Dragostea te găsește acolo unde ești, Gemeni. Luna din primul sfert de lună în Săgetător, în sectorul tău de angajament, te va pregăti să îți dăruiești inima cuiva drag. Scrie un bilet de dragoste dulce pentru a împărtăși ceea ce îți trece prin minte sau ia o felicitare care să comunice perfect ceea ce vrei să spui.


Acum este un moment excelent pentru a face planuri pentru companie; organizează-ți bucătăria și fă-ți camera de zi frumoasă și confortabilă. Cine știe? S-ar putea să inviți pe cineva special la o masă gătită în casă în acest weekend.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Pregătește-ți geanta de gimnastică; este timpul să te întorci la fitness și să închei acest an în forță. Luna din primul sfert de lună în Săgetător îți evidențiază sectorul sănătății și al bunăstării, oferindu-ți un pic de motivație și de impuls pentru a te reangaja în atingerea obiectivelor tale.


Cu Soarele în Fecioară care se pregătește să intre în Balanță, cuvintele tale au putere și impact. Acesta este un moment excelent pentru a vă combina dorința de a avea un stil de viață mai sănătos cu stabilirea intențiilor și a afirmațiilor. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Cineva s-a îndrăgostit de tine, iar în săptămâna Lunii din primul sfert de lună în Săgetător, s-ar putea să se decidă să-ți dea de știre. Cu Venus petrecându-și restul lunii în semnul tău zodiacal, ești fermecătoare și atrăgătoare pentru ceilalți.


Există o strălucire naturală a energiei tale care îi atrage ușor pe ceilalți. Astăzi fiind ultima zi a sezonului Fecioarei, este momentul perfect pentru a investi în produse de înfrumusețare și servicii de spa. Programează un masaj sau oferă-ți un tratament facial. Fă ceva care te face să te simți relaxat și plină de farmec; meriți asta!

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Luna din primul sfert de lună în Săgetător sosește în coada echinocțiului de toamnă, introducând o vreme mai răcoroasă și peisaje frumoase de toamnă.


Scoate-ți pantalonii de trening confortabili și puloverele supradimensionate și scoate-ți la iveală rețetele preferate de sărbători. Cum astăzi este ultima zi în care Soarele se află în semnul tău, este timpul să te relaxezi pentru o zi în care să reflectezi asupra viitorului. Prioritizează-ți obiectivele și organizează-ți planificatorul. Actualizează-ți calendarul și coordonează datele importante cu familia și prietenii. Va fi un sfârșit de lună excelent.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Îți plac conversațiile intime, iar astăzi îți va fi mult mai ușor să comunici cu ceilalți. Este momentul perfect pentru a-i scrie un bilet dulce mamei tale pentru a-ți exprima aprecierea.


Alege-ți felicitările și planifică-ți lista de cumpărături de sărbători. Cu Soarele în Fecioară, este timpul să cureți lucrurile care îți inhibă productivitatea și îți distrag atenția de la viața ta. Poți să faci curățenie în lista de prieteni de pe Facebook sau să treci prin fotografiile vechi din telefonul mobil și să ștergi imaginile de care nu ai nevoie sau care nu-ți plac. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Începe o prietenie, iar acest lucru dă startul unor noi conexiuni în viața ta. Soarele, aflat în ultimul grad al Fecioarei, deschide ușa către activități de networking și sociale care te poziționează să întâlnești persoane cu aceleași idei. Alătură-te unor grupuri de membri care se potrivesc cu cariera ta sau care te interesează. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Știi ce îți dorești cel mai mult în viață, iar asta înseamnă timp pentru a face lucrurile pe care le iubești. Cu Luna din primul sfert de lună în Săgetător, ești gata să explorezi noi orizonturi și să faci schimbări care îți permit mai mult timp pentru tine și mai multă flexibilitate. Cu Soarele care își încheie perioada de timp în sectorul tău de carieră, îndepărtează conflictele de program sau renunță la angajamentele care nu mai corespund obiectivelor tale personale sau profesionale. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, înțelegi ce trebuie să se termine și ce ar trebui să păstrezi la fel. Luna din primul sfert în Săgetător te ajută să fii sincer cu tine însuți în legătură cu o anumită situație și să găsești curajul de a pune capăt unei chestiuni. Sezonul din Fecioară te-a ajutat să înveți lecții despre tine, despre viață și despre lumea din jurul tău. Intri în următorul an solar cu mintea deschisă și cu o perspectivă împrospătată asupra priorităților tale. Acesta este momentul tău de a străluci!

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Întâlnirile de putere se întrevăd la orizont în această săptămână, iar Luna din primul sfert în Săgetător aduce o creștere a întâlnirilor la care vei participa. Vei fi la mare căutare la locul de muncă și cu colegii de serviciu. Este posibil să fii o resursă care ajută la rezolvarea problemelor sau să ți se ceară să faci mai multe lucruri care implică tehnologia, deoarece Săgetătorul este stăpânul tău pe chestiunile legate de internet. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Ești pregătit pentru o schimbare în carieră, iar cu Luna din primul sfert de lună în Săgetător, o ușă a oportunităților s-ar putea deschide pentru tine fără să fii nevoit să cauți un loc de muncă. S-ar putea să ai o viziune strălucitoare și să i-o prezinți unui prieten care decide să investească în ideea ta de afacere. S-ar putea să fii abordat pentru o oportunitate de promovare la locul de muncă cu un salariu mai mare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience