Horia Moculescu, primele informații despre starea de sănătate a fiicei sale. Nidia a ajuns de urgență la spital

Data actualizării: | Data publicării:

Fiica celebrului artist a avut parte de un accident în urma căruia a dat fuga la spital. Care este starea ei.

Nidia Moculescu este fiica celebrului artist Horia Moculescu. Aceasta a ajuns de urgență la spital din cauza unui accident pe care l-a avut în timp ce se demachia.

Cu toate că nu este un accident „tipic” Nidia a avut parte de un moment cel puțin controversat. Ea s-a lovit la ochi, iar cum a realizat ce i s-a întâmplat, a dat fuga la spital.

Vezi și: Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Deoarece înseamnă foarte mult fiica sa, Horia Moculescu a ieșit în față cu declarații lămuritoare pentru a liniști publicul cu privire la Nidia.

Artistul spune că fiica lui și-a zgâriat ochiul cu o bucată de sticlă, cel puțin așa crede acesta. Totul a petrecut în timp ce femeia se demachia, iar ciobul de sticlă cu care și-a zgâriat ochiul nu avea ce să caute în setul de dischete. 

Cu toate că sună foarte grav, artistul liniștește oamenii spunând că nu este mare lucru, cu toate că Nidia nu a declarat nimic în acest sens. Nemaiauzindu-se nimic din partea ei cu privire la incidentul menționat, fanii pot doar interpreta cauzele pentru care respectivul ciob de sticlă și-a făcut loc în pachetul de dischete.

Vezi și: Horia Moculescu rupe tăcerea privind gestul Loredanei de la Festivalul Mamaia: „M-a surprins total. Nu orchestram eu așa ceva”

Artistul a transmis că nu știe de unde a putut apărea fragmentul de sticlă. Cu toate acestea, fiica lui a fost pansată de cadrele medicale, după care au mai discutat, probabil, alte măsuri de protecție pentru ochiul afectat. Horia Moculescu ține să precizeze că nu este nimic grav.

„ Și-a zgâriat ochiul, cu un fragment. Nu se știe de unde, de sticlă. Nu, e bine. Nu este nicio problemă. S-a dus la doctor, a pansat-o acolo și au discutat despre chestia aia. Curios, cum a ajuns acea bucată, cine știe, de pe… nici nu știu cum se numesc bucățile acelea rotunde cu care se demachiază (nr. demachiante). Dar nu este nimic, absolut nimic ”, a declarat Horia Moculescu pentru un post TV, potrivit spynews.ro.

Declarația lui Horia Moculescu în legătură cu Loredana Groza

Cu mai bine de o lună în urmă, Loredana Groza a făcut un gest care a fost condamnat atât de public, cât și de colegii de breaslă. Cu toate că a fost așteptată reacția acestora, a lui Horia Moculescu și a Loredanei, doar artistul a venit cu precizări. El nu ar fi fost pregătit pentru momentul respectiv, spunând și că nu a fost inclus în repetiții:

„M-a surprins total. Îți dai seama că nu orchestram eu așa ceva… Nici nu am vrut să fie atât de senzuală apariția ei. Nu am vorbit nimic cu ea. Am repetat o dată la mine acasă, a stat la 2 metri de mine, lângă pian. Asta a fost repetiția momentului. Ca să înceapă să vină prin spate, m-am și speriat. M-a luat, m-a mângâiat așa și la sfârșit a căzut la picioarele mele. Am ridicat-o cu forța', a spus Horia Moculescu în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, notează Viva.

Vezi și: Loredana Groza, schimbare spectaculoasă de look. Fanii au rămas uimiți: „Diva- i divă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience