Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Data actualizării: | Data publicării:

Marina Voica știa că Horia Moculescu avea „grijă” de ea. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Horia Moculescu și Marina Voica sunt doi artiști cunoscuți de generații întregi din România. Un aspect pe care nu toată lumea îl știa este faptul că Horia ar fi fot îndrăgostit de Marina Voica, cu toate că sentimentul nu pare să fi fost reciproc.

Totuși, potrivit spuselor artistului,  „nu exista unul dintre noi să nu încerce să-i facă un pic de curte”, chiar dacă Marina Voica nu a confirmat acest aspect până acum. Horia Moculescu era uimit de farmecul și „senzualitatea” pe care le prezenta artista, în urmă cu 60 de ani.

Vezi și: Horia Moculescu rupe tăcerea privind gestul Loredanei de la Festivalul Mamaia: „M-a surprins total. Nu orchestram eu așa ceva”

Ei petreceau mult timp împreună, dat fiind contextul turneelor. Mai mult de atât, petrecând atât de mult timp împreună, între cei doi nu ar fi existat „secrete”:

„Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară. Pe vremuri făceam turnee din vagon, acolo era mai toată viața noastră, nu aveam secrete", spunea Horia, potrivit Click

În cadrul unei emisiuni, artistul transmite că Marina ar fi știut de sentimentele pe care i le împărtășea, dar, din păcate, nu a fost să fie: „Marina tu știai că vorbesc despre tine. Eu am atâtea de spus despre tine. N-aș vrea ca lumea să nu știe că primul turneu împreună cu tine a fost în 1964. Plecam în turneu cu lunile.”

Vezi și: Marcel Pavel explică ce a urmărit Loredana Groza pupându-i picioarele lui Horia Moculescu. Nu ar fi fost prima oară când face așa ceva

Se trezeau și culcau împreună

Ce a uimit foarte tare publicul a fost faptul că Horia a menționat că „se trezeau și se culcau” împreună: „Mergeam cu vagonul de dormit și ne trezeam, ne culcam împreună. (...) Știa de atunci că țineam la ea. Pleca ea undeva fără să știu eu?", declara artistul la "Agenția Vip", a notat sursa menționată.

Mai departe, și Marina Voica a comentat subiectul, spunând că ea ar trezi un anumit sentiment de ajutorare în contextul afecțiunii pe care i-o purta celebrul artist. Totuși, aceasta a admis faptul că Horia avea grijă de ea, dar și că dorește să se lasă îngrijită de „alții”:

„Horia Moculescu avea grijă de mine. Eu trezesc acest sentiment de ajutorare. În schimb, stau bine pe picioare și Horia știe. Mă las să fiu îngrijită de alții", a spus Marina Voica, potrivit surselor menționate.

Motivul pentru care nu a fost și nu va fi niciodată fericită

Cu ocazia unui interviu, Marina Voica a mărturisit că a fost căsătorită, însă acest fapt nu i-a adus fericirea, chiar dacă fostul său soț, care a murit, a iubit-o la culme. Iubirea nu a fost de ajuns pentru ea, deoarece spune artista, nu  înțelegea aspecte ale personalității ei:

„Nu am fost fericită și nu sunt și nu voi fi niciodată. Am trecut prin atâtea necazuri, prea multe necazuri, ceva îmi lipsește mie. Probabil că lipsește în firea mea. Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată.”, a spus ea, potrivit Playtech

Marina Voica a mai spus că soțul mereu îi atrăgea atenția asupra nefericirii ei, că trăiau o frumoasă poveste de dragoste, însă artista era neînțeleasă, chiar dacă îi dădea dreptate fostului soț.

”De ce eu sunt tristă câteodată, care e cauza, că totul e bine? Și avea dreptate, totul e bine, dar eu nu sunt mulțumită. Eu nu sunt un cadou pentru un bărbat, trebuie să fiu iubită foarte mult.”, declară Marina Voica, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Horia Moculescu dă de pământ cu Mariana după ce l-a acuzat că i-a distrus viața: ”Când îmi dai banii?” Care este cel mai mare regret al artistului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel