Horia Moculescu rupe tăcerea privind gestul Loredanei de la Festivalul Mamaia: „M-a surprins total. Nu orchestram eu așa ceva”

Data publicării:

Horia Moculescu o acuză pe Loredana Groza că a „transformat momentul”, atunci când s-a „închinat” în fața lui, pe scena din Mamaia. Ei făcuseră repetiții, la artist acasă.

Horia Moculescu a rupt tăcerea cu privire la gestul pe care l-a făcut Loredana Groza, pe scena din Mamaia. Artistul descrie momentele controversate pe care le-a avut cu celebra artistă.

Vezi și: Marcel Pavel explică ce a urmărit Loredana Groza pupându-i picioarele lui Horia Moculescu. Nu ar fi fost prima oară când face așa ceva

Dorind să-și arate recunoștința pentru marele Horia Moculescu, Loredana Groza a picat în genunchi, la picioarele sale, după ce avuseseră frumosul duet.

Fiind foarte jenat pe moment, Horia Moculescu transmite că nu a apreciat momentul așa cum și-ar fi dorit, probabil, Loredana Groza. Publicul român a apreciat că a fost exagerat momentul, iar alți artiști, precum Marcel Pavel, au considerat că Loredana a dorit doar să fie în centrul atenției pentru câteva momente.

Ce transmite Horia Moculescu

Vezi și: Loredana Groza, făcută praf de Mariana Moculescu, după ce i-a pupat picioarele lui Horia Moculescu pe scena din Mamaia: „Te-a învățat budismul. Blasfemie”

Mai departe, Horia Moculescu a spus cu ocazia unui interviu că a fost surprins, iar aparent, acesta a fost pus în fața ideii că s-ar fi „orchestrat” momentul respectiv. El spune că au mai repetat o dată înaintea evenimentului, la el acasă, iar improvizația vedetei l-a „speriat” pe artist, care nu a știut cum să reacționeze.

El a încercat să o ridice în momentul în care o văzuse la picioarele lui, iar un alt fapt care l-a uimit a fost îmbrăcămintea lascivă pe care a purtat-o Loredana în ziua cu pricina.

„M-a surprins total. Îți dai seama că nu orchestram eu așa ceva… Nici nu am vrut să fie atât de senzuală apariția ei. Nu am vorbit nimic cu ea. Am repetat o dată la mine acasă, a stat la 2 metri de mine, lângă pian. Asta a fost repetiția momentului. Ca să înceapă să vină prin spate, m-am și speriat. M-a luat, m-a mângâiat așa și la sfârșit a căzut la picioarele mele. Am ridicat-o cu forța', a spus Horia Moculescu în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, notează Viva.

Impresia artistului despre momentul Loredanei

Vezi și: Horia Moculescu dă de pământ cu Mariana după ce l-a acuzat că i-a distrus viața: ”Când îmi dai banii?” Care este cel mai mare regret al artistului

În cadrul evenimentului de la Mamaia, care a fost cea de-a 60-a ediție a celebrului Festival de la Mamaia, Loredana Groza și-a exprimat aprecierea de a avea un duet alături de Horia Moculescu, lucru care a culminat cu „închinatul” în fața marelui artist.

„Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu”, a spus atunci Loredana Groza, notează viva.

Până acum, Loredana nu a comentat în niciun fel gestul său, dar publicul și alți colegi de breaslă au comentat momentul controversat. Ea nu a fost tratată cu „răbdare”, mai ales de către urmăritorii ei. De asemenea, Horia Moculescu consideră că ea a „modificat” momentul, prin declarația pe care a dat-o „A transformat momentul”, sugerând că, de fapt, ar fi trebuit să fie în alt mod realizat.

Vezi și: Horia Moculescu a dezvăluit motivul pentru care nu mai poate ieși afară din casă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel