Loredana Groza, schimbare spectaculoasă de look. Fanii au rămas uimiți: „Diva- i divă”

Data publicării:

Loredana Groza și-a uimit fanii cu o transformare spectaculoasă.

Loredana Groza este una dintre cele mai surprinzătoare, dar și controversate apariții din țara noastră. Ajunsă la vârsta de 53 de ani, solista reușește încă să se reinventeze zilnic și, după ani de zile de scenă, fanii artistei au în continuare parte de show-uri spectaculoase, dar și de schimbări neașteptate de look. Asta s-a întâmplat și de această dată, când Lori a apărut în mediul online cu o culoare neobișnuită la păr. Cunoscută de foarte mult timp ca fiind blondă, aceasta și-a făcut acum apariția cu un look roșcat, dar și o ținută spectaculoasă.

Vizibil impresionați, reacțiile fanilor au fost preponderent pozitive: „Diva- i , divă.....ești tare frumoasă Lore” / „Ești foarte frumoasă, îmi place de tine de prin 1995” / „Ce-i al tău rămâne al tău... Felicitări!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Te-ar putea interesa și: Loredana Groza s-a transformat în Barbie. Artista a făcut senzație într-o costumație roz: „Păpușă în mărime naturală”

Are un stil de viață foarte organizat

Chiar dacă artiștii au o viață destul de haotică, fiind adesea pe drumuri, Loredana Groza spune că încearcă să aibă un stil de viață foarte organizat, întrucât altfel nu ar reuși să obțină rezultate dorite pe scenă. Pentru artistă, somnul, dar și alimentația, sunt două lucruri vitale, peste care nu trece niciodată.

„Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală. Trebuie să își drămuiești  foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, susține Loredana Groza pentru Unica.

VEZI și: „S-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi”. Catinca Roman, adevărul despre cearta cu Loredana Groza: „Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua”

Alimentul la care a renunțat complet

Când vine vorba de lista alimentelor la care a renunțat complet, Loredana spune că nici nu vrea să audă de pâine. Artista recunoaște că nu a fost întotdeauna la fel de atentă cu alimentația, iar în trecut a făcut diferite excese, motiv pentru care astăzi încearcă să-și ferească trupul de alimentele considerate a fi „interzise.”

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să îți cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, mai spune solista pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Tatăl Loredanei Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice ale fiice sale: "Unele femei sunt invidioase"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel