„Pentru mine, cuvântul 'tată' nu înseamnă nimic”. Ce spune acum Gina Pistol despre tatăl ei, după ce bărbatul a fost prezent la nunta ei cu Smiley

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol dezvăluie adevărul din spatele relației sale cu tatăl său, Emil Pistol. Drama provocată Ginei avea să producă cel puțin o consecință în modul în care privește prezentatoarea viața.

Gina Pistol a precizat care este relația dintre ea și tatăl ei, Emil Pistol. Deși nu mulți știu despre acesta, tatăl Ginei ar fi părăsit-o pe aceasta încă de când era mică, mai exact de la vârsta de șase ani. Mulți au speculat un moment emoționant între tată și fiică la nunta anului dintre Smiley și Gina, iar vedeta a decis să lămurească situația.

Denumirea de „tată” nu îneamnă nimic

În urmă cu ceva timp, vedeta spunea că cea mai mare greșeală pe care o fac părinții este să nu renunțe la orgoliile personale după ce intentează un divorț. Acest fenomen nu îi face decât pe copii să sufere, făcând-o astfel pe vedetă să ajungă la concluzia că denumirea e „tată” nu înseamnă nimic. Gina Pistol are o amintire mai puțin fericită, legată chiar de tatăl ei, la vârsta de șase ani, așa cum am precizat și mai sus. Aceasta a fost abandonată de figura paternă la o vârstă foarte fragedă. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că tatăl ei i-a iubit foarte mult pe ea și fratele Ginei Pistol. Totodată, faimoasa prezentatoare TV mai spunea că familia este ceva foarte important pentru aceasta.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul 'tată' nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol în urmă cu ceva vreme, conform Antena1.ro.

Vezi și: Maurice Munteanu comentează ținutele alese de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții: „Îmi place că nu e încoțopenită”

Adevărul despre relația tată-fiică

Totuși, iată că Emil Pistol a dorit să fie alături de fiica sa la unul dintre cele mai importante evenimente din viața acesteia. Deși nu există încă prea multe informații cu privire la relația dintre Emil Pistol și Smiley, Gina se declară fericită și împlinită. Relația dintre tatăl vedetei și aceasta este una modestă, civilizată,  după cum chiar prezentatoarea exprimă. Dramatismul a fost ținut deoparte în cazul relației tată-fiică.

De asemenea, vedeta spune cum a fost emoționată de cântecele bisericești de la cununia religioasă, acolo unde parcă s-au despărțit cerurile și au pogorât îngeri peste cei doi miri.

„Oameni buni, lăsați-mă cu telenovelele. Știu că suntem fani telenovele, dar nu am plâns că a venit tata. Pe tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele. Și a ales să vină și la cununia civilă, și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat. Dar nu s-a tăvălit nimeni pe jos ca-n telenovele… ‘Vai, tata! Vai, fiica mea! Nu a fost așa! Nu știu de ce am simțit nevoia să subliniez, dar nu îmi place…

Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi. Nu a fost ca în filmele indiene. Nu a leșinat nimeni!.

Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer. Nu știu, momentul în sine m-a emoționat. Am avut parte și de ploaie, și de soare, am văzut și un curcubeu”, a povestit Gina Pistol, după nuntă, potrivit Antena1.ro.

Vezi și: Fosta „soacră” a lui Smiley dă tot din casă! Ce a putut să spună despre familia artistului: „Părinții lui Andrei erau altfel”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 08 iun 2023, 13:59 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience