Rita Mureșan a suferit un preinfarct, în urmă cu un an. Cum a ajutat-o credința să treacă peste momentele grele: „Acea situație a avut repercusiuni asupra sănătății mele. Am încredere în planul divin”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Rita Mureșan a dezvăluit cum a ajutat-o credința să treacă peste momentele grele. Vedeta a suferit un preinfarct, în urmă cu un an.

În ultima perioadă, Rita Mureșan a avut apariții tot mai rare în lumina reflectoarelor. Vedeta a recunoscut că a trecut prin momente grele, motiv pentru care a preferat să se axeze pe sănătatea sa și pe lucrurile cu adevărat importante din viața ei. 

Rita Mureșan a suferit un preinfarct, în urmă cu un an

În urmă cu un an de zile, Rita Mureșan a suferit un preinfarct, chiar în momentul în care se afla pe stradă. Din fericire, în acele momente de cumpănă a apărut un bărbat străin, răsărit de niciunde, care a salvat-o ca prin minune, administrându-i pastila de care avea nevoie. 

„Acum peste un an și jumătate, toată familia a trecut printr-o situație de sănătate care ne-a adus un șoc. Eu personal am crezut că am trecut cu bine, că am susținut persoana respectivă foarte bine. Acum o jumătate de an însă, s-a văzut că acea situație a avut repercusiuni și asupra sănătății mele, eu suferind un preinfarct. A fost un înger. Îngerii lucrează prin oameni. Mi s-a făcut rău când am ieșit dintr-un magazin, m-am așezat pe o bordură și din mulțime a venit un om care mi-a spus doar atât: „Deschide gura, ridică limba!. Ulterior, mergând la cardiolog, am aflat că suferisem un preinfarct și că el mi-a dat nitroglicerină, ceea ce m-a ajutat. Dar, exact cum spuneam, eu nu cred în întâmplări și am încredere în planul divin!”, a declarat Rita Mureșan, pentru Viva!

Cum a ajutat-o credința pe Rița Mureșan

Rita Mureșan a recunoscut că a trecut peste toate momentele grele cu ajutorul credinței. 

„Credința e foarte importantă în viața mea, dintotdeauna a fost! Prin câte am trecut în viață nu cred că rezistam fără credință. Doar că acum am trecut la un alt nivel, spiritual. Am foarte multe inițieri, la rândul meu sunt și eu maestru, mă raportez la divinitate în tot ceea ce fac și gândesc. Și împărtășesc oamenilor din cunoașterea mea, atât în seminarii și inițieri, cât și pe pagina mea de Facebook Ritas Angels. Se știe apropierea mea de aceste ființe de lumină, trimise de Dumnezeu să ne ajute. Ei nu pot să intervină peste liberul nostru arbitru, e nevoie să le cerem ajutorul.”, a mai povestit vedeta. 

Rita Mureșan: „Am resimțit o stare de anxietate”

Anul trecut, Rita Mureșan a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Vedeta recunoaște că, pe fondul problemelor cu care s-a confruntat, a avut stări de anxietate. Totodată, Rita Mureșan a mărturisit că, după moartea mamei sale, nu își mai petrece ziua de naștere cum o făcea altădată.

„De foarte mulți ani spun că eu împlinesc 23 de ani la fiecare zi de naștere. Și așa m-am și simțit an de an! Anul trecut am făcut 50 de ani și parcă, și pe fondul problemelor cu inima, am resimțit o stare de anxietate. Însă a trecut repede! Ziua mea a fost întotdeauna importantă pentru mine, însă după ce a plecat mămica mea a cam căzut pe locul doi. Înainte făceam mega petreceri, cu sute de persoane. Asta și pentru că, în ziua aniversării, îmi lansam colecția de primăvară-vară și urma un party fabulos. Nu se mai întâmplă asta acum, însă iubesc ziua mea și mereu o să mă sărbătoresc, dar cu persoane apropiate. Cred că cea mai recentă aniversare a fost și cea mai frumoasă, pentru tot ce au făcut prietenii mei pentru mine. A fost un cadou mai important decât orice geantă sau parfum.”, a mai povestit vedeta, pentru sursa menționată mai sus. 

 

 

 

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel