Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”

Data publicării:
Carmen Harra, Gina Pistol, Smiley, sursa foto Youtube, Instagram. colaj Spectacola
Descriere foto: Carmen Harra, Gina Pistol, Smiley, sursa foto Youtube, Instagram. colaj Spectacola

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit oficial, iar Carmen Harra a dezvăluit dacă cei doi vor avea parte de o căsnicie fericită. 

Gina Pistol și Smiley și-au unit, în sfârșit, destinele pe data de 27 mai 2023, iar acest eveniment fericit nu putea trece neobservat de Carmen Harra. Așadar, clarvăzătoarea, care a prezis diferite divorțuri din showbiz-ul românesc, dezvăluie dacă mariajul dintre cele două vedete va fi unul fericit. 

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care de asta se și însoară târziu în viață, este foarte greu să-l convingem pe Smiley să se căsătorească. Dacă ne uităm la datele lor, vedem că Smiley este cifra 1, iar ea este cifra 3, iar Smiley are în cifra vieții cifra 3, iar aici vorbim de relații din alte vieți, deci eu au relație karmică. Relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. Este o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună și acest lucru se întâmplă. Sunt perfecți unul pentru altul, și-au ales și o zi bună pentru căsnicie, nu am decât lucruri bune. Ea este o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar, dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, va fi o căsătorie fericită datorită ei, ea îl balansează și îl farmecă, în felul ei, lucrurile merg extrem de bine.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii realizate de Cristi Brancu, pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Rochia inedită de mireasă pentru care a optat celebra prezentatoare / FOTO

Ce spune Carmen Harra despre viitorul Anei Morodan

O altă vedetă căreia Carmen Harra i-a prezis recent viitorul a fost și Ana Morodan, care se va transforma complet, în urma accidentului cu poliția pe care l-a avut în urmă cu câteva săptămâni, spune clarvăzătoarea. 

„Cred că lucrurile erau grave, pentru că dacă consuma anumite substanțe, care influențează capacitea creierului de a funcționa normal, s-au produs niște tulburări neurologice, psihice, așa că a făcut foarte bine că s-a internat și să sperăm că scapă de adicție. Am senzația că a devenit dependentă la ceva, și-a pierdut controlul și internarea o s-o salveze. Ea este la sfârșitul unei etape de 12 ani din viața ei și abia în anul următor începe o altă etapă. Se va transforma și experiențele astea dramatice duc la transformări uriașe în viața unui om.

Știu că o să treacă peste încercarea asta, dar nu va mai fi niciodată cea pe care o știți. Își va reconsidera felul în care trăiește și în special relația ei cu ea, care nu a fost cea mai bună, de asta a ajuns în situația asta. Sunt sigură că are forța să treacă peste asta. Toți cei care sunteți codificați cu cifra 7, cum este ea, treceți prin evenimente majore în evoluție, asta i se adresează și lui Putin. Ce s-a întâmplat cu ea nu e întâmplător, dar o să ducă la o schimbare majoră, o să treacă peste asta.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare despre omenire. Ce se va întâmpla în următorii 10-12 ani: „Situația este scăpată de sub control”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel