Elena Merișoreanu, mesaj tranșant pentru cei care susțin că Jador ar fi apelat la o strategie: "Nu are nevoie să facă așa ceva"

Jador, Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Jador, Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu sare în apărarea lui Jador, după ce manelistul ar fi fost acuzat că boala e o strategie.

Vestea că Jador își va încheia cariera muzicală din cauza problemelor de sănătate a venit ca un trăsnet peste fanii săi, dar și a colegilor de breaslă. Artistul a fost asaltat cu sute de mesaje, în care oamenii și-a exprimat părerea de rău, în legătură cu situația prin care trece artistul, dar au fost și mulți care l-au acuzat pe Jador că a apelat la o strategie. 

Elena Merișoreanu, mesaj tranșant pentru cei care susțin că Jador ar fi apelat la o strategie

Elena Merișoreanu este bună prietenă cu Jador, astfel că a sărit imediat în apărarea artistului. Îndrăgita interpretă de muzică populară a transmis un  mesaj pentru răutăcioși și mărturisește că Jador nu are nevoie de astfel de strategii, fiind unul dintre cei mai căutați artiști ai momentului.

"I-am spus că este un băiat puternic și că la vârsta lui nu se poate să se dea bătut. I-am spus că fie pozitiv. Era încrezător, dar și puțin așa în dubiu. L-am încurajat(...) El este un bun prieten, este ca un copil, el întotdeauna, chiar dacă ne vedem mai rar, vorbim la telefon. Este un băiat extraordinar, un băiat atât de cuminte și un băiat care nu a irosit banii, și-a ajutat familia, și-a cumpărat casă. Are bănuții puși de-o parte, nu cred eu. El e atât de iubit, un impresar din Italia mi-a spus că dacă reușesc să-l aduc, îmi face cel mai frumos cadou. Toată lumea este înnebunită după el", a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Jador. Artista susține că artistul este un om prea bun și nu i-ar sta în fire să facă asemenea strategii de care este acuzat. 

"Este un băiat foarte responsabil prin ceea ce face. El, din generația tânără e pe val. Nu are motive să facă strategii. Cei care vorbesc aiurea să știți că vorbesc fără temei pentru că el nu face asta. Zic alții că vai e strategie, nu e nicio strategie. El are prea multe oferte ca să facă așa ceva. Cântă în țară, în străinătate. Pentru mine el este un băiat cuminte și mă rog pentru el că este tânăr", a dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador

"Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu stiu exact din care capăt plecă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale. Nu știu daca va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper că, cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui. Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să va gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador.", a decarat Bogdan Mocanu pentru Spynews.ro

Citește și: Moment emoționant la concertul lui Jador, după ce s-a aflat că artistul are probleme de sănătate. Ce gest a făcut cântărețul pentru o admiratoare / VIDEO

Jador va ajunge de urgență pe masa de operație. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Îi sunt afectate corzile vocale”

Gabriela Cristea a recunoscut că a fost infidelă. Cum a ajuns vedeta să-și înșele partenerul de viață: "A fost cea mai grea lună din viața mea"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iun 2023, 07:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience