Gina Pistol s-a apucat de dietă. Câte kilograme are vedeta la 10 luni de la naștere: „Azi îi fac o surpriză trupului”

Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol vrea să revină la formele care au consacrat-o și s-a apucat de dietă. Ce schimbări va face vedeta pentru a reveni la silueta de zeiță?

Gina Pistol este pusă pe fapte mari în 2022. Vedeta vrea să revină la formele de dinainte de sarcină și s-a pus serios pe sală. Prezentatoarea TV a început deja dieta și vrea să facă sport regulat. 


Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu 10 luni și spune că acum nu se simte deloc mulțumită de felul cum arată. Iubita lui Smiley avaut 80 de kilograme în sarcină, la acum are 65 de kilograme, dar spune că nu este în cea mai bună formă fizică. 


Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram care sunt obiectivele ei pentru anul care urmează și ce decizii a luat deja. 


„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe Instagram. 

 

 

La ce metodă a apelat Gina Pistol pentru a slăbi

 

Gina Pistol a postat recent pe InstaStory o fotografie de pe vremea când avea un abdoment tonifiat și i-a dat tag antrenoarei de fitness Carmen Fit.

 

“Carmen, în cât timp crezi că mă faci așa? Acum am 63 de kg”, este mesajul Ginei la care a primit repede și răspuns.
“În 10/12 saptamani”, i-a transmis Carmen Fit.

“Batem palma?”, este reacția Ginei Pistol. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel