Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică. Ce spune prezentatoarea TV: ” Nu e nicio problemă”

Data publicării:
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., sursa instagram/ colaj foto

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2013. Cu toate astea, prezentatoarea TV a spus ce părere are despre o posibilă colaborare cu fostul soț.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2005. Tineri, frumoși și celebri, păreau că au descoperit fericirea supremă și nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se strice între ei. În 2013, cele două vedete anunțau despărțirea, șocând astfel fanii care îi considerau familia perfectă. Din mariajul lor a rezultat o fetiță minunată, Violeta, cea care îi leagă și astăzi. 

În trecut, vedeta a lăsat să se înțeleagă că moticul rupturii dintre ei ar fi fost infidelitatea artistului. De data aceasta, Andreea merge mai departe si spune că ea nu a greșit cu nimic în relația cu Ștefan Bănică, ba chiar a încercat să facă tot ce i-a stat în putere pentru ca relația să meargă. 

Deși au ales să meargă pe drumuri separate, prezentatoarea TV a mărturisit că au păstrat o relație de prietenie, mai ales că au împreună custodia fiicei lor, motiv pentru care  discută des la telefon și chiar petrec vacanțele împreună.

Mai mult decât atât, Andreea Marin nu ar spune nu unei colaborări cu fostul soț, însă este conștientă de faptul că nu se va întâmpla niciodată acest lucru.

„De ce nu am colabora? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă. Aș fi în regulă, teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple”, a spus Andreea Marin.

 

Andreea Marin are o relație cu Adrian Brâncoveanu

 

Andreea Marin și Cosntantin Brâncoveanu forează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor.

Andreea Marin a declarat că este pregătită în orice moment să devină mămică pentru a doua oară și să-i facă Violetei  un frățior sau o surioară.

 „De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni tv.

 

De asemenea, Andreea Marin a declarat că fiica ei, Violeta așteaptă cu nerăbdare să aibă un frățior sau o surioară. Mai mult, tânără se înțelege perfect cu frații ei vitregi și nu ar deranja-o ca lista să devină mai lungă.

„Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi „mamă vitregă”, pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine”, a mai spus Andreea Marin.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel