Ovidiu Buta le face praf pe divele României. Ce spune celebrul stilist despre Andra, Delia și Andreea Marin: „Nu e nimeni Madonna în România”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: captură video/ cancan
Descriere foto: Sursă foto: captură video/ cancan

Ovidiu Buta spune din nou, tranșant, situația vestimentară a vedetelor din România. Stilistul român de renume internațional nu le-a iertat nici pe Andra, nici pe Delia, nici pe Andreea Marin.

Într-o ediție a CANCAN Exclusiv, Ovidiu Buta și-a prezentat opinia în modul său caracteristic, direct, tranșant și fără ocolișuri despre stilul vestimentar al Andrei, soția celebrului prezentator Măruță. Andra nu a fost singura despre care stilistul a vorbit, mai putem enumera și pe Delia, care, conform stilistului, se îmbracă creativ, fiind un avantaj pentru aceasta. Conform punctului de vedere al invitatului, Andra ar trebui să țină cont de limitele care se impun în materie de ținute.

Tragedie vestimentară în România

Astfel, potrivit stilistului, Andra ar încearca să preia din stilul Deliei sau Mihaelei Rădulescu, lucru care nu ar avantaja-o deoarece acesteia i s-ar potrivi aspectul clasic precum o cămașă albă asortată  cu o pereche de blugi.

„În mod firesc. Imaginea pe care o creezi tu este o extensie a personalității lui. Și, de foarte multe ori, multe vedete cad în această capcană, încercând să creeze o imagine cu totul diferită. Se poate, dar nu pe termen lung. Există niște așa numite personalități vestimentare, toată planeta se încadrează în ele, sunt șase la număr și, în general, când te întâlnești cu o vedetă trebuie să o pui exact în tipologia corectă.

Marea tragedie vestimentară în țara asta, când vine vorba despre vedete, ține de faptul că multe dintre aceste fătuci sau băieței cred că ei sunt altfel decât sunt cu adevărat. Și de aici apare această imagine foarte falsă pe care o vezi și pe care nu vrei să o accepți. Pot să-ți dau nume, că nu mă feresc de asta. Gen Andreea Marin. Sau Andra, soția lui Măruță. Andra, prin definiție, este o personalitate clasică. Adică ea arată foarte bine într-o cămașă albă și o pereche de blugi. Dar când cineva se ambiționează și o duce într-o categorie gen dramatică, adică genul de femeie care vrea să fie văzută sub orice formă, gen Mihaela Rădulescu, adică genul de femeie care nu vrea să fie ignorată sau o duce într-o zona fashionistă, gen Delia, cu toate că ea e creativă, ei, acum înțelegi că aia nu mai e Andra.

E doar un simulacru. Și atunci e bine ca stilist să știi care sunt limitele vedetei, să o înveți că nu are de ce să iasă din ele, că evoluția stilistică nu se petrece instantaneu și, cel mai important, toate aceste schimbări radicale de imagine nu mai ajută. Adică, scuză-mă. Nu e nimeni Madonna în România. Nu e nimeni Rihanna. Adică, hai să stăm pe stilul nostru și o să ne fie viața foarte bună. ”, a spus artistul, conform Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel