Gheorghe Turda călătorește cu STB-ul, deși are mașină de 50.000 de euro: ”Nu-s cu nasul pe sus”

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ Tvr
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda a dezvăluit care este motivul pentru care circulă cu mijloacele de transport în comun, deși are mașină.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară de la noi din țară. Datorită acestui lucru, artistul a adunat, de-a lungul timpului, sume generoase de bani, care l-au ajutat să-și permită anumite lucruri materiale scumpe. În acest sens, cântărețul și-a cumpărat o mașină de lux în valoare de 50.000 de euro. Cu toate acestea, Gheorghe Turda o ține în garaj, iar în București preferă să circule tot cu mijloacele de transport în comun.

”Da, merg des cu STB-ul, mă recunoaște lumea în troleibuzul 66 și în tramvaiul 21, îmi cer oamenii autografe. Sunt un om normal, nu-s cu nasul pe sus, îmi place să călătoresc prin mulțime. Lumea mă întreabă de sănătate, cum am trecut prin pandemie, dacă am activitate muzicală. Am, da, merg la niște spectacole și la Timișoara, am și un eveniment în familie, la Arad, la o nuntă. Pe SATB am abonament gratuit, căci sunt pensionar. Pe metrou, nu am, plătesc călătoria.”, a declarat Gheorghe Turda, potrivit Ego.ro

Gheorghe Turda, dezvăluiri inedite despre Ștefan Bănică: "Nu îi plăcea să fie păcălit la bani"

”Întotdeauna am avut mașină mai scumpă”

Gheorghe Turda a explicat și care este motivul pentru care preferă să investească în mașini scumpe. De asemenea, în momentul în care știe că are de gând să consume alcool la o petrecere, acesta spune că apelează la ajutorul unui șofer.

”Întotdeauna am avut mașină bună, mai scumpă, nu contează firma, nici nu o zic. Am grijă să am o siguranță pe șosele, nu merg cu orice, la drum lung conduc doar eu, doar când am vreo petrecere, și mai beau un păhărel, îmi iau șofer. Recent, m-am întors de la Roma, unde am susținut un recital pentru comunitatea românilor, au fost prezenți 3.000 de spectatori. A fost un eveniment organizat de Ministerul de Externe și de Ambasada Română, a fost acolo și consulul României, a fost un mare succes.”, a mai spus artistul.

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."

”Eu am fost primul solist de muzică patriotică din România”

Gheorghe Turda este primul solist care a interpretat cântece patriotice în România. În acest sens, cântărețul nu are o părere prea bună despre artiștii care continuă să meargă pe acest trend. Acesta spune că nici nu bagă în seamă acele melodii, pe care le numește a fi ”contrafăcute”.

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie câștigă: Am luat din bancă să-mi întrețin casa

”Eu am fost primul solist de muzică patriotică din România. Am cântat în 1970, pe 24 ianuarie, într-o iarnă cumplit de grea, la Cluj, alături de Dumitru Fărcaș, piesa ”Treceți batalioane române Carpații”, iar ungurii ne bumbăceau cu bulgări de zăpadă. Părerea mea despre fetele care cântă melodii patriotice este că aceste piese sunt contrafăcute, sunt făcături, mai pe înțeles. Nici nu mai au iz patriotic, cum era altădată. Multe artiste cântă acest gen muzical, dar eu nici nu le bag în seamă.”, a mai spus el.

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel