Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie câștigă: Am luat din bancă să-mi întrețin casa

Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Mioara Velicu a dezvăluit care este suma de bani pe care o câștigă lunar din pensie.

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Artista a dezvăluit faptul că această pasiune o are încă de la o vârstă foarte fragedă, fiind susținută de părinți să urmeze acest drum. Chiar dacă la început nu a fost extrem de pasionată de acest domeniu, celebra interpretă spune că în gimnaziu a venit și dorința de a urma această cale. Mai mult, aceasta spune că nu are niciun studiu în domeniul muzical, și tot ce știe a învățat singură.

„Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat. Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate. Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă. Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a. N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, e ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum. La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel.”, a explicat artista în cadrul unui podcast recent, potrivit impact.

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Gheorghe Turda și Mioara Velicu: „Nu râdem și ne baga cineva bani în buzunar”

Ce pensie câștigă Mioara Velicu

Interpreta de muzică populară a dezvăluit chiar și suma de bani pe care o câștigă lunar din pensie. Chiar dacă sunt alți artiști care se pot mândri cu resurse financiare mai mari, cântăreața se declară a fi mulțumită de veniturile ei. Mai mult, aceasta spune că și perioada pandemiei a trecut-o cu bine, împrumutându-se din bancă pentru a-și achita toate datoriile.

„Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a mai spus solista.

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu potGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 mai 2022, 17:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience