Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Data publicării:
Captură video Youtube/ Tvr
Descriere foto: Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda a vorbit despre conflictele care au apărut între el și alți artiști de muzică populară, dezvăluind care sunt principalele motive. 

Gheorghe Turda a avut parte în ulitma vreme de numeroase scandaluri cu alți interpreți de muzică populară. Dacă anul trecut, solistul a avut câteva discuții purtate în contradictoriu cu Constantin Enceanu, anul acesta el și Mioara Velicu au schimbat câteva replici mai acide. Întrebat despre posibilul motiv care ar putea duce la aceste conflicte, cântărețul a spus că este vorba doar de invidie. 

”Este vorba de invidie! Se nasc tot felul de discuții de la minciunile pe care ei le spun în public, pe la emisiuni tv, pentru audiențe. Unii n-au respect, nu știu să dea ”Bună ziua!”, la evenimente. În plus, ține de incultura unora. Mulți artiști n-au educație muzicală, sunt făcuți la ”Heirup!” și sunt foarte încrezuți.”, a spus Ghoerghe Turda, potrivit ego.

"Sunt singurul artist care poate cânta două ore fără bandă"

Mai mult, Gheorghe Turda spune că este unul dintre singurii soliști din țară care are cunoștințe, dar și educație muzicală, spre deosebire de colegii lui, dar care poate duce și un program de două ore la bun sfârșit.

”Sunt singurul artist care, la 78 de ani, poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot, căci nu au vocea lui Gheorghe Turda. Vocea este dată de mama, de la bunul Dumnezeu. Sunt singurul care am făcut belcanto, operă, nu am făcut foaie verde pe la nu știu care cămin cultural. Nu toți suntem artiști de folclor, câțiva alegi, unii nu au educație muzicală, n-au bagajul de cunoștințe pentru a deveni soliști de folclor.”, a continuat el.

Artistul este în continuare solicitat la nunți

”Am fost solicitat deja și pentru anul viitor, în 2023, la o nuntă. Iar vara aceasta am multe nunți, și-n iulie și în august, am și la un nepot din Săpânța. Am fost invitat și la o nuntă de pocăiți, de adventiști. Merge bine perioada asta, după cei doi ani grei de pandemie”, a mai spus Gheorghe Turda.

Câți bani câștigă interpreții de muzică populară pentru un eveniment

Acesta a dezvăluit chiar și suma pe care interpreții de muzică populară o primesc, în medie, la un eveniment.

”De regulă, sunt onorarii de 1.200-2.000 de euro, pentru o seară întreagă, depinde de formulă. Eu merg și cu orchestra mea, iar când merg individual am alt preț, e pe categorii.”, a mai dezvăluit acesta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel