Gabriela Cristea, copleșită de cheltuieli: „Luna septembrie este cea mai grea din punct de vedere financiar”

Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor săi cu ce probleme se confruntă în luna septembrie. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai deschise și sincere vedete, care vorbește adesea cu fanii săi pe rețelele de socializare, cărora le povestește fel de fel de întâmplări prin care trece în viața de zi cu zi. De data aceasta, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că urmează o lună plină pentru ea, cu foarte multe evenimente și, implicit, cu o cheltuială financiară destul de mare. Așadar, nu doar că cele mici vor începe școala, dar prezentatoarea spune că are și extrem de multe de aniversări de onorat. De asemenea, una dintre cele două fetițe ale cuplului își sărbătorește ziua de naștere, astfel încât vedeta vrea să pună la punct o petrecere plină fastuoasă, care necesită însă și un buget pe măsură.

„Nu știu dacă voi ați realizat, dar ne-am trezit în septembrie. Am stat așa și m-am gândit și mi-am dat seama că luna septembrie este cea mai grea din an pentru mine, grea din punct de vedere organizațional, dar și financiar, mai grea decât luna decembrie, dacă puteți să vă închipuiți. În septembrie am o grămadă de aniversări, începe școala și grădinița și anul acesta mai am și de tăiat un moț. O să fie o nebunie întreagă. De astăzi mă apuc să pregătesc și petrecerea Victoriei, care va fi în septembrie și care o să fie una minunată, în curtea noastră, așa cum am făcut de fiecare dată. În fiecare an, am o discuție cu Tavi care îmi spună să organizăm în altă parte, dar nicăieri nu e la fel ca la noi și de fiecare dată înving, și o organizez tot aici. Credeți-mă, nu e ușor să organizezi o petrece de copii, pentru că vreau să fie cu fast. ”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare. 

Citește și: Gabriela Cristea le răspunde dur celor care o critică pentru că s-a îngrășat: „Pe banii mei și pe corpul meu fac ce-mi doresc”

Cei doi plătesc și rate pentru mașina proaspăt achiziționată

Acelea nu sunt însă singurele cheltuieli ale cuplului. Cei doi au de plătit lunar o sumă fabuloasă pentru mașina de lux pe care și-au achiziționat-o recent. Tavi Clonda a fost cel care a povestit aceste amănunte, dezvăluind faptul că ambele mașini îi ajung undeva la suma de 2.500 de euro lunar.

„Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat Tavi Clonda pentru cancan.

VEZI și: Gabriela Cristea, tocăniță de vită grecească: „O rețetă senzațională. Mirosul este divin”. Trucurile inedite folosite de prezentatoare

Se află în plină construcție cu vila

Mai mult, cei doi se află și într-un amplu proces de construcție, întrucât vila pe care o dețin are o parte neterminată.

„Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a adăugat Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, rețetă de tzatziki autentică: „Vă dau un pont. Acesta este secretul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 sep 2023, 15:49 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience