Fuego, DIETĂ. Cum slăbește 20 de kg. Priviți-mă! Am golit frigiderul, mi-am luat brânzică...

Data actualizării: | Data publicării:
Fuego, foto Facebook
Descriere foto: Fuego, foto Facebook

Fuego a dezvăluit metoda prin care vrea să scape de peste 20 de kilograme, iar motivarea sa este dată de ținutele de concert.

Fuego se află printre persoanele care și-au propus să slăbească pentru a se putea bucura de o ținută anume, iar el are nu mai puțin de 8 ținute pentru un spectacol ce a fost amânat până acum de 5 ori, din cauza pandemiei.

”Acum o săptămână aveam 108 kg. Nu mă crede nimeni dacă spun și mă uit dimineața pe cântar și îmi vine să-l arunc pentru că în fiecare dimineață mă uit să văd dacă am mai slăbit măcar 50 de grame”, a spus Fuego, în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, unde a a afirmat că ținta sa este de a ajunge la 85 de kg.

Acesta a dezvăluit cum vrea să scape de cele peste 20 de kilograme în plus, dar lent, căci are timp.  

”De o săptămână am început să mănânc carne de curcan, nu mănânc altă carne, salată, tot ceea ce este verde, la fructe nu am voie nimic în afară de merele verzi, care au conținut mic de zahăr.

Și priviți-mă într-o săptămână, am ajuns la 103 kg”, a spus Fuego. Iar replica Adelei Popescu a fost pe măsură: ”Asta este doar masa de prânz, nu?”

”Mănânc tot timpul, curcanul trebuie făcut la cuptor sau la grătar, mie nu îmi place pe grătar, sau fiert. Ce este important, mâncați carne. Dacă vă face plăcere curcanul, nu conține foarte mult colesterol, cu legume verzi, mâncați când doriți, cât vă face plăcere. 

Doar mere verzi între mese și o să vedeți cât dați jos în două săptămâni”, a mai spus artistul.


”E acel declic, este neapărat să îți pui în gând ca să poți să ai voință”

De altfel, aceasta și-a propus să scape, până duminică, de încă 5 kilograme, pentru a putea să se îmbrace în ținutele special create pentru evenimentul ce va avea loc la acea dată.   

”E acel declic, este neapărat să îți pui în gând ca să poți să ai voință. Acum o săptămână mi-am zis că trebuie să slăbesc pentru Sala Palatului și, uite, că am reușit deja”, a mai spus Fuego. 

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel