Cum alegi accesoriile potrivite. Florin Burescu, secretele unei ținute impecabile. Evenimentul unde nu ai voie să greșești niciodată /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Florin Burescu, invitat pe platoul Spectacola, la emisiunea „Pastila de Frumusețe”, a dezvăluit pentru public cele mai bune sfaturi în materie de modă.

Toamna aduce cu ea o schimbare evidentă în peisaj, o reducere a temperaturilor și o diversificare a activităților noastre zilnice. Moda în acest sezon nu este doar despre hainele pe care le purtăm pentru a ne menține călduroși sau pentru a fi la modă, ci și despre o formă de adaptare și expresie personală.

De aceea, l-am invitat pe Florin Burescu, designer vestimentar, la „Pastila de Frumusețe”, acolo unde ne-a prezentat câteva dintre cele mai importante și utile sfaturi legate de modă, dar și regulile pe care le avem de urmat în noul sezon, în privința accesoriilor.

Designerul ne-a spus că nu există o regulă care să „îmbrace” pe toată lumea, ci mai mult contexte în care trebuie să ne adaptăm articolele vestimentare, dar și accesoriile care însoțesc îmbrăcămintea.

Vezi și: Culoarea pe care trebuie să o purtăm toamna aceasta pentru a avea bogăție și prosperitate în viață. Designerul Florin Burescu: „Vă recomand să purtați”/ EXCLUSIV

„Pe lângă articolele vestimentare contează foarte mult și cum ne accesorizăm ținuta de toamnă. Nu există o regulă pe care s-o repetăm la nesfârșit până îi intră omului în cap. Depinde foarte mult de tine ca persoană, depinde cât de mult apreciezi acele accesorii și mai depinde foarte mult de ținută. Dacă ai o ținută foarte încărcată, automat renunți din prima la accesorii.”

Cel mai important, când vine vorba de accesorii, este să ținem cont de îmbrăcămintea pe care o avem la dispoziție, dar și de eveniment sau contextul în care ne aflăm. Astfel, designerul oferă două exemple, unul legat de ocazii speciale, și un altul de ziua de lucru obișnuită.

Vezi și: Cum să fim cool în această toamnă. Florin Burescu, sfaturi prețioase: „Trebuie să avem întotdeauna o bază”/ EXCLUSIV

„Trebuie să pui accesoriile încât să fie ok pentru locul sau evenimentul în care mergi. Tu, de exemplu, dacă îți iei o ținută basic, cu o cămașă albă cu o pereche de jeansi, poți pune coliere supradimensionate, cercei supradimensionați, să-ți faci părul într-un anumit fel, să-ți pui brățări. Dacă vrei să te îmbraci ziua la serviciu, îți pui un simplu accesoriu la baza gâtului și o pereche de cercei finuți, cu o curea, și așa îți faci ziua la birou. Nu trebuie să faci mai mult decât e cazul. Contează foarte multe locul în care mergi.”

De asemenea, mai spune invitatul, sunt anumite evenimente care nu pot opune excepții, precum opera, acolo unde, indiferent de scopul cu care mergi, trebuie să ai o îmbrăcăminte adecvată. 

„La operă, orice eveniment aș avea, are oarecum legătură cu opera în sine, e legat de operă, este într-o instituție cu un anumit dress-code. Nu poți merge la operă cu blugii rupți, indiferent  de ce faci, chiar și dacă e un spectacol caritabil, și dacă e lansarea de album a unei vedete, ești la operă, nu la concert în stradă.”, ne-a mai spus invitatul.

Vezi și: Florin Burescu, motivul pentru care nu se dă niciodată cu parfum pe haine și accesorii: „Vor fi afectate. Nu o să mai aibă același...”/ EXCLUSIV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel