Florin Burescu, motivul pentru care nu se dă niciodată cu parfum pe haine și accesorii: „Vor fi afectate. Nu o să mai aibă același...”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Florin Burescu, designer vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, motivul pentru care nu se dă niciodată cu parfum pe haine și accesorii.

Florin Burescu este unul dintre cei mai apreciați designeri români. Acesta spune răspicat că iubește viața și pasiunea pentru frumos. Deși cu mai multe cariere în spate, precum moderator de emisiuni, reporter de televiziune sau interpret de muzică populară, principala sa înclinație rămâne dragostea față de haine.

Florin Burescu, motivul pentru care nu se dă niciodată cu parfum pe haine și accesorii

Recent, designerul a fost invitatul Rominei Băluță, în noua ediție a emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care nu se dă niciodată cu parfum pe haine și accesorii. Florin Burescu recunoaște că a avut întotdeauna grijă de hainele și accesoriile sale. Acesta a mărturisit că nu se dă niciodată cu parfum pe ele, deoarece este de părere că, în timp, excesul de parfum le va deteriora, chiar dacă sunt din aur sau diamante. 

Florin Burescu a precizat că cel mai bine este să te dai cu parfum în momentul în care ești la bustul gol, iar dacă simți nevoia să dai și pe haine, o poți face când acestea sunt pe umeraș. Totodată, Florin Burescu a subliniat faptul că este bine să aștepți câteva secunde până parfumul se îmbibă cu pielea. 

Citește și: Culoarea despre care se spune că te face să pari mai slab. Designerul Florin Burescu desființează mitul: „Să nu te aștepți să subțieze” / EXCLUSIV

„Eu sunt un om care are foarte mare grijă de haine, de lucruri, de accesorii, de bijuterii. Eu nu mă dau niciodată cu parfum după ce mi-am pus accesoriile pe mine, chiar dacă accesoriile sunt din aur, chiar dacă sunt cu diamante și știu că nu ar păți nimic. Eu nu mă dau, pentru că mi se pare că, inclusiv acestea, la un moment dat, dând cu atât de mult parfum vor fi afectate. Nu o să mai aibă același luciu, același aspect.

Cea mai simplă variantă de a mirosi de  parfum de sus până jos este ca în momentul în care ești dezbrăcat la bustul gol , te dau cu parfum peste tot, după care lași 10 secunde să se îmbibe în piele, după care poți să îți pui toate accesoriile din lume. Iar dacă vrei să dai și pe haine, în timp ce sunt pe umeraș sau în pat, pulverizezi pe ele. Asta dacă simți nevoia să mai dai și pe haine.„, a spus Florin Burescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Vezi întregul interviu mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel