Cum să fim cool în această toamnă. Florin Burescu, sfaturi prețioase: „Trebuie să avem întotdeauna o bază”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Florin Burescu, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Florin Burescu, Spectacola

 Florin Burescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, tendințele modei pentru acest sezon. 

Sezonul toamnă-iarnă este unul dintre cele mai îndrăgite momente de către casele de modă, dar și de iubitorii trendurilor. Acesta îți oferă versatilitate, haine de calitate și sustenabile, creativitate și rafinament. Florin Burescu, designer vestimentar, a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe, acolo unde ne-a dezvăluit care sunt trendurile acestui sezon, dar și cum să fim cool în această toamnă. 

Tendințele modei pentru toamnă-iarnă 2023-2024

Florin Burescu ne-a mărturisit că, în acest sezon, ca în fiecare an, este foarte despre culoare. Jachete, trench-uri, salopete, fuste sau ansambluri din lână – toate se regăsesc în manualul tendințelor de sezon.

„Toamna, în general, este foarte generoasă. De când ne știm noi, în moda asta, am fost foarte deschiși acestui anotimp, pentru că, vine momentul acela în care poți să adaugi mai multe articole vestimentare, poți crea ținut. Vara este puțin mai greu, când sunt 50 de grade afară, încerci cel mai simplu lucru pe care îl ai, cel mai ușor și nu îți permite să faci anumite outfit-uri. În schimb, toamna vine exact cu perioada asta în care nu este nici foarte, foarte frig, nu este nici foarte, foarte cald și îți permiți mai multe outfit-uri. Poți lua și o geacă de blugi, poți lua și un sacou, poți lua și o maletă, dar în același timp, poți lua și un trenci. Este o trecere foarte frumoasă și ne ajută pe noi să creem outfit-uri., a spus Florin Burescu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Florin Burescu: „Vă recomand să purtați verde că aduce bogăție”


„Toamna asta, ca oricare altă toamnă este vorba despre culori de toamnă. Am iubit culorile vara, le iubim și toamna, doar că trebuie să le adaptăm sezonului și, dacă pe timpul verii am purtat galben pai în nebunie, toamna aceasta, spre exemplu, purtăm galbenul acela portocaliu sau cum mai e cunoscut, galben păpădie. Îl putem folosi fără niciun fel de problemă în toate combinațiile pe care noi le dorim. De asemenea, verdele este din nou la putere toamna aceasta și vă recomand să purtați verde că aduce bogăție, aduce prosperitate în viață și ne dă o stare foarte bună.

Nuanțele de ciclam închis, de bordeaux sunt și ele în tendințe și sunt foarte, foarte apreciate și căutate. Chiar avem de ce să ne bucurăm toamna aceasta și nu numai toamna asta, ci toată iarna. Avem așa să ducem ținutele și să facem outfit-uri frumoase, pentru că, dacă ai o bază, le poți combina în toate tipurile și eu cel mai mult vă recomand să aveți tot timpul baza nude și vorbesc aici de pantaloni crop-topuri, topuri, body-uri în nuanța nude, la fel și nuanța de alb-negru și după aia puteți să-i jonglați. În momentul în care ai pus pe tine o pereche de pantaloni nude, un body nude, poți să îți iei un trenci colorat, poți să âți iei un trenci cu imprimeuri, poți să îți iei o geacă, un fular supradimensionat. Deja, de la o pereche de pantaloni și un body am ajuns să facem lejer douăzeci de ținute”, ne-a mai spus designerul Florin Burescu.

Urmărește emisiunea integrală mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel