Culoarea pe care trebuie să o purtăm toamna aceasta pentru a avea bogăție și prosperitate în viață. Designerul Florin Burescu: „Vă recomand să purtați”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Florin Burescu, designer vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este culoarea care ne aduce bogăție și prosperitate.

Florin Burescu, designer vestimentar, a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a vorbit despre tendințele în modă ale sezonului toamnă-iarnă, dar și despre culorile care se poartă în această perioadă. Printre culorile pe care creatorul de modă ni le-a recomandat pentru toamna aceasta, acesta a precizat și culoarea verde. Potrivit designerului Florin Burescu, verdele reprezintă stabilitate, seninătate și bogăție. Fiind culoarea vieții în lumea naturală și fiind legată de fertilitate și renaștere, este și cea care atrage bogăția economică, deoarece simbolizează prosperitatea în formă sa cea mai naturală.

Vezi și: Cum să fim cool în această toamnă. Florin Burescu, sfaturi prețioase: „Trebuie să avem întotdeauna o bază”/ EXCLUSIV

Culoarea pe care trebuie să o purtăm pentru a avea bogăție și prosperitate în viață

„Verdele este, din nou, la putere toamna aceasta și vă recomand să purtați verde , pentru că aduce bogății, aduce prosperitate în viață și ne dă o stare foarte bună. Eu am fost genul de om care nu a acceptat aceste energii. Eu am spus tot timpul celor din jur să termine cu prostiile astea, cu energiile. Eu nu am acceptat lucrul acesta, până în urmă cu ceva ani, când, mergând la evenimente și întâlnind foarte mulți oameni care se uitau la mine, plecam de acolo cu o stare pe care nu mi-o explicam, eram pur și simplu secat de energie. Nu înțelegeam de unde vine acest lucru și, ulterior, mi-am dat seama că există aceste câmpuri energetice în jurul nostru și oameni care îți consumă energia sau te încarcă cu energie și am început să citesc și să mă informez mai mult, le-am dat crezare, pentru că sunt testate pe propria mea piele. Eu sunt un mare credincios. La mine nu merg lucrurile astea din auzite, eu trebuie să simt, să testez eu și să-mi explic, prin logica mea, că lucrul acela este adevărat. La mine așa funcționează totul, nu doar partea aceasta cu energii”, a dezvăluit Florin Burescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Flroin Burescu, exercițiu pentru a ne schimba starea de spirit

Florin Burescu ne-a dezvăluit și un exercițiu, care ne ajută să avem o stare mai bună, pe tot parcursul zilei. 

„Cu toții avem stări proaste, dar hai să încercăm dimineața să facem un exercițiu. Deschide dressing-ul, alege ce crezi că te face să te simți bine. Fetele să își facă un make-up drăguț, să își pună un ruj roșu, băieții să își ia o pereche de încălțări de o culoare mai puternică. Pe lângă trening, bluză sau cămașa aia simplă pe care ti-ai luat-o, pune acolo o pată de culoare. Automat, când ne uităm în oglindă, o să ne schimbăm și starea și dintr-o dată pornești cu o stare de bine. Sunt lucruri atât de mărunte care ne schimbă starea și vibe-ul, încât trebuie să le facem. De aceea trebuie să aveți mare grijă ca și garderoba voastră să fie cât de cât organizată. Înțeleg că nu puteți să fiți toți cum sunt eu, să le aveți la dungă și pe culori puse, dar încercați să aveți o anumită ordine, ca atunci când deschideți dressing-ul, să fiți inspirați”, ne-a mai spus Florin Burescu. 

 

Urmărește emisiunea integrală mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel