Flavia Mihășan dezvăluie trauma prin care a trecut în adolescență: „Eram foarte slabe toate”

Flavia Mihășan arată trauma prin care a trecut în adolescență alături de multe alte fete. Ele și acum își aduc aminte de groaznicele momente și jigniri de care au avut parte.

Flavia Mihășan este una dintre fostele asistente ale matinalului „Neatza”, acolo unde s-a remarcat prin talia ei de invidiat. Cu atât mai mult, vedeta este și coregraf, o pasiune care s-a născut încă din copilărie. Deși multe femei doar visează la silueta pe care o are ea, în adolescență nu a avut parte de o asemenea apreciere. Ea dezvăluie cum a trăit o traumă legată de aspectul ei fizic, din cauza cadrelor școlare.

„Eu am început dansul profesionist în clasa a cincea și cu cât erai mai slabă în acea școală a noastră, cu atât era mai bine. Am avut foarte mult de tras noi toate, toate colegele, că aveam senzația că suntem grase.  Noi eram absolut normale, doar că trecând prin perioada aceea hormonală, a adolescenței, unde te umfli efectiv că așa e, ni se spunea că suntem niște grase, iar noi eram niște fete normale.”, a spus ea pentru Playtech Știri .

Vezi și: Flavia Mihășan, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească: ”Asta cu nunta mi se pare...”

Încă este marcată de traumele din liceu

La revederea cu colegele, ele glumesc pe seama problemelor din copilărie. Ce este și mai rău este faptul că ele nu puteau slăbi mai mult decât o făceau, fiind deja slabe. 

„Mă mai văd cu colege de atunci și suntem foarte slabe toate și ne gândim: oare o fi din școală? Că am rămas cu… că ni se spunea: `Fetițo, ești ca o vacă`, iar noi eram super slabe. Foarte mult (n.r. a afectat-o), toate, da, pentru că nu aveam cum să fac să slăbesc, eu nefiind, în primul rând, grasă. Plus că era o schimbare, treceai prin perioada adolescenței, exact ca și gimnastele.Exact ca oamenii care fac sport de performanță, am trecut prin asta, dar e ok, altele au trecut prin ceva mai nasol”, a spus Flavia Mihășan, pentru  sursa menționată.

Vezi și: Cum și-a revenit în formă Flavia Mihășan după cele două sarcini: ”Am grijă să nu mănânc prostii”

Cum și-a revenit în formă după două nașteri

Ea este mama a doi copii și, deși nașterile pot lăsa urme permanente pentru multe femei, Flavia a reușit să-și reintre în formă maximă. Ea a vorbit despre metodele pe care le-a folosit pentru a avea grijă de propriul corp.

„Indiferent de cât aș fi de obosită, de cât de mult aș aduna jucăriile de pe jos și m-aș plimba prin 6.000 de parcuri, dimineața și seara mă demachiez. Sunt niște pași pe care îi fac. Nu făceam atât de multe până acum câțiva ani. Însă, acum câțiva ani am zis: „OK, este clar că stă în mâinile mele să mă disciplinez în zona asta”. Dacă înainte mă spălam cu un demachiant spumă și îmi aruncam o cremă, acum urmez niște pași mai profi, să zic. Mă demachiez foarte bine, îmi dau cu un toner, apoi cu un spray cu acid hialuronic sau colagen, apoi folosesc niște picături, care se numesc beauty drops și au vitamina C. Ulterior, folosesc un serum, o cremă de dimineață sau seara și un balsam de buze. Mai folosesc o cremă pentru gât, care este specială.”, a declarat Flavia Mihășan pentru ego.ro

Vezi și: Flavia Mihășan, despre viața de mămică, după ce s-a născut și cel de-al doilea copil: „Abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 sep 2023, 21:29 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience