Flavia Mihășan, despre viața de mămică, după ce s-a născut și cel de-al doilea copil: „Abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată”

Flavia Mihășan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Flavia Mihășan, sursa foto Instagram

Flavia Mihășan este mama a doi copii minunați. Vedeta spune că nașterea lor i-a adus sens și că vede viața cu alți ochi acum. 

Flavia Mihășan a devenit recent mamă pentru a doua oară. Viața fostei prezentatoare TV s-a schimbat radical după venirea pe lume a copiilor ei. Deși spune că nu îi e ușor, vedeta mărturisește că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și spune că abia acum simte că și-a găsit sensul. 

 

 „Sunt perioade când e foarte frumos şi epuizant în acelaşi timp. Copiii sunt minunaţi, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunţare la tine, la ce erai tu înainte şi ce credeai tu că e mişto şi important.

Sunt perioade când da, îmi este dor, dar n-aş schimba niciodată nimic. Când mă mai uit în urmă la poze, mi se pare totul un pic lipsit aşa de consistenţă. La vremea lor, toate aveau sens. Dar abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată. 

Acum e pe bune totul. Când ieşim undeva chiar ne bucurăm la maximum de acea ieşire. Stau câteodată şi mă gândesc că eu puteam să hotărăsc înainte că vreau să mă duc la mall şi să stau şase ore la cumpărături. Fără să fie nimic în neregulă cu asta. Nu mai pot face asta, acum avem şi noi programul lor. Suntem genul de părinţi care înţeleg cât de importantă este rutina pentru copii şi cât de relaxaţi se simt ei când ştiu ce urmează. Asta îi calmează. Haosul nu le place, sunt supereticenţi la asta şi sunt foarte nervoşi dacă nu dorm sau le schimbi programul de masă”, a mărturisit Flavia Mihăşan revistei OK!Magazine

Flavia Mihășan a dezvăluit care este primul test pe care trebuie să îl treacă bona copiilor

Flavia Mihășan știe că are nevoie de ajutor așa că a decis să le găsească o bonă celor mici. A fost puțin mai greu pentru vedetă deoarece a vrut o femeie responsabilă și a fost atentă la cele mai mici detalii. 


Primele două bone care au venit la vedetă în casă au vrut să pună mâna pe copil fără să se spele înainte, iar asta i-a dat multe de gândit Flaviei. În plus, aceasta urmărește ca bona să rezoneze cu cei mici pentru a putea avea o relație bună. 


”Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a dezvăluit fosta asistentă tv, la Kanal D.


Flavia a găsit până la urmă o bonă potrivită pentru copiii ei. Vedeta spune că este ca o bunică pentru cei mici, iar asta a cucerit-o iremediabil. 


„Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus vedeta.


Flavia Mihășan și logodnicul ei nu s-au gândit încă la nuntă. Vedeta spune că sunt un cuplu puțin mai atipic. 


”Da, suntem logodiți și, după părerea mea, mai căsătoriți decât oricine, chiar dacă oficial n-am semnat nimic. Nu știm pe când nunta, recunosc că nu ne gândim prea des la asta… Să spunem că suntem genul mai neconvențional din punctul ăsta de vedere”, a declarat Flavia Mihășan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 03 dec 2021, 19:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience