Cum și-a revenit în formă Flavia Mihășan după cele două sarcini: ”Am grijă să nu mănânc prostii”

Data publicării:

Flavia Mihășan a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum și-a revenit în formă după cele două nașteri.

Flavia Mihășan se poate mândri cu o formă fizică de excepție, chiar dacă a dat naștere la doi copii. Fosta asistentă de la ”Neața cu Răzvan și Dani” are, de asemenea, și un ten de invidiat, pentru care însă vedeta spune că petrece mult timp în fața oglinzii. Chiar dacă recunoaște faptul că nu mereu a avut un ritual de îngrijire strict, odată cu trecerea anilor, frumoasa mămică a conștientizat importanța unei rutine cât mai amănunțit, așa cum are în ziua de astăzi.

„Indiferent de cât aș fi de obosită, de cât de mult aș aduna jucăriile de pe jos și m-aș plimba prin 6.000 de parcuri, dimineața și seara mă demachiez. Sunt niște pași pe care îi fac. Nu făceam atât de multe până acum câțiva ani. Însă, acum câțiva ani am zis: „OK, este clar că stă în mâinile mele să mă disciplinez în zona asta”. Dacă înainte mă spălam cu un demachiant spumă și îmi aruncam o cremă, acum urmez niște pași mai profi, să zic. Mă demachiez foarte bine, îmi dau cu un toner, apoi cu un spray cu acid hialuronic sau colagen, apoi folosesc niște picături, care se numesc beauty drops și au vitamina C. Ulterior, folosesc un serum, o cremă de dimineață sau seara și un balsam de buze. Mai folosesc o cremă pentru gât, care este specială.”, a declarat Flavia Mihășan pentru ego.ro

 

Sportul, nelipsit din viața Flaviei Mihășan

Blondina s-a recuperat imediat după naștere, sportul fiind secretul prin care a reușit să-și redobândească silueta de invidiat. Flavia spune că nici în sarcină nu a renunțat la activitatea fizică, acest lucru ajutând-o foarte mult.

„Fac sport de când eram copil. Nu am putut să mă opresc nici măcar în timpul sarcinii. Bine, nu am făcut în ultimele luni, dar am mers foarte mult pe jos, făceam pilates cât puteam. Există exerciții speciale pentru femeile însărcinate. Imediat după sarcină, după cele 6 săptămâni m-am reapucat, ușor, ușor. Corpul meu este obișnuit cu genul acesta de mișcare și mă dor oasele dacă nu fac. Mă doare spatele, mă doare gâtul. În plus, primești un flux de energie în timp ce te miști, cred că acest lucru îmi face bine. Pentru mine, mișcarea este esențială.”, a mai spus vedeta.

 

Poate te interesează și: Gabriela Cristea, complet nemachiată: ”Asta sunt eu”. Cum arată prezentatoarea TV fără niciun fard pe față

 

 

Cum s-a recuperat fosta asistentă după cele două nașteri

Flavia Mihășan recunoaște că a fost într-adevăr norocoasă, după cele două sarcini, pentru că și-a revenit spectaculos. Chiar dacă nu are o dietă foarte bine stabilită, vedeta spune că a renunțat la carne în urmă cu 20 de ani, acesta fiind unul dintre secretele reușitei sale.

„Pentru mine nu a fost deloc grea recuperarea. După prima naștere am zis: „OK, cred că sunt norocoasă.” Dar, după a doua, am spus: „Chiar sunt norocoasă!” Am slăbit foarte bine. Mi-am alăptat copiii până la un an, cel mic are un an și 2 luni, deci l-am înțărcat în urmă cu 2 luni. Nu pot să zic că mănânc cine știe ce. Am grijă să nu mănânc prostii. Nu mănânc carne de 20 de ani. Dar nu înseamnă că ești slabă dacă nu mănânci carne. Este și oboseala, ținând cont că am 2 copii mici, fără ajutor, există nopți nedormite…tocmai de asta încerc să compensez pe partea aceasta.”, a continuat aceasta.

 

 

De ce nu vrea Flavia Mihășan bonă

„Am avut ajutor la un moment dat, dar mi-am dat seama că este bine, după ce am putut să mă ocup de amândoi și să fie OK, ținând cont că cel mare este la grădiniță, l-am dat de câteva luni, are 3 ani și 2 luni. Îmi place foarte tare să fac asta. Recunosc că nu aș vrea să pierd momente cu copiii mei. Ei cresc foarte repede. Carol nu mai este bebeluș. Mă uit și zic: „Doamne, când ai crescut?”. Măcar am fost prezentă. Nu aș fi vrut să crească și să mă uit în urmă și să regret ceva. A fost o decizie asumată când am rămas însărcinată și a doua oară. Cred că vor crește și eu îmi voi relua activitatea. Vreau să fiu împăcată știind că am făcut tot ce am putut și că totul a fost cum am vrut eu să fie.”, a mai spus ea.

Citește și: Când s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte. Nea Marin a scos totul la iveală: ”Eram convins că se va întâmpla chestia asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel