Flavia Mihășan, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească: ”Asta cu nunta mi se pare...”

Data publicării:
Sursa foto: Flavia Mihășan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Flavia Mihășan, Instagram

Flavia Mihășan a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească.

Flvia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de câțiva ani, cu Marius Moldovan. Cei doi s-au întâlnit la repetițiile spectacolului Mamma mia!, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate astea, vedeta a recunoscut că nu vrea să ajungă în fața altarului. 

Flavia Mihășan, motivul pentru care nu vrea să se căsătoarească

”Noi suntem logodiți bineînțeles, dar nu, asta cu nunta mi se pare foarte complicat. Adică ... fă lista, vorbește locația, acum nu e momentul. Adică e suficient de gestionat tot ce se întâmplă cu ăștia mici plus că noi suntem foarte căsătoriți. Mai mult de atât .. suntem tot timpul împreună, tot timpul în parc, tot timpul. Suntem foarte căsătoriți, de fapt.”, a declarat Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

Flavia Mihășan este mămică a doi băieți. Vedeta a mărturisit cum se descurcă cu ei.

”Se schimbă în bine totul. Mie abia acum mi se pare viața completă. Dacă până la copii mi se părea complicată, la modul fără timp, acum nu, acum chiar trebuie să fim mega organizat ca să mai poți să faci și lucruri înafară de a sta cu ei. Noi ne-am implicat amândoi 100%, adică nu am avut ajutor, nu avem încă, asta nu înseamnă că dacă ai ajutor nu ești implicat, doar că noi așa am ales.”

Cum și-a revenit în formă Flavia Mihășan după cele două sarcini

Flavia Mihășan se poate mândri cu o formă fizică de excepție, chiar dacă a dat naștere la doi copii. Fosta asistentă de la ”Neața cu Răzvan și Dani” are, de asemenea, și un ten de invidiat, pentru care însă vedeta spune că petrece mult timp în fața oglinzii. Chiar dacă recunoaște faptul că nu mereu a avut un ritual de îngrijire strict, odată cu trecerea anilor, frumoasa mămică a conștientizat importanța unei rutine cât mai amănunțit, așa cum are în ziua de astăzi.

„Indiferent de cât aș fi de obosită, de cât de mult aș aduna jucăriile de pe jos și m-aș plimba prin 6.000 de parcuri, dimineața și seara mă demachiez. Sunt niște pași pe care îi fac. Nu făceam atât de multe până acum câțiva ani. Însă, acum câțiva ani am zis: „OK, este clar că stă în mâinile mele să mă disciplinez în zona asta”. Dacă înainte mă spălam cu un demachiant spumă și îmi aruncam o cremă, acum urmez niște pași mai profi, să zic. Mă demachiez foarte bine, îmi dau cu un toner, apoi cu un spray cu acid hialuronic sau colagen, apoi folosesc niște picături, care se numesc beauty drops și au vitamina C. Ulterior, folosesc un serum, o cremă de dimineață sau seara și un balsam de buze. Mai folosesc o cremă pentru gât, care este specială.”, a declarat Flavia Mihășan pentru ego.ro

Sportul, nelipsit din viața Flaviei Mihășan

Blondina s-a recuperat imediat după naștere, sportul fiind secretul prin care a reușit să-și redobândească silueta de invidiat. Flavia spune că nici în sarcină nu a renunțat la activitatea fizică, acest lucru ajutând-o foarte mult.

„Fac sport de când eram copil. Nu am putut să mă opresc nici măcar în timpul sarcinii. Bine, nu am făcut în ultimele luni, dar am mers foarte mult pe jos, făceam pilates cât puteam. Există exerciții speciale pentru femeile însărcinate. Imediat după sarcină, după cele 6 săptămâni m-am reapucat, ușor, ușor. Corpul meu este obișnuit cu genul acesta de mișcare și mă dor oasele dacă nu fac. Mă doare spatele, mă doare gâtul. În plus, primești un flux de energie în timp ce te miști, cred că acest lucru îmi face bine. Pentru mine, mișcarea este esențială.”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel