EXEMPLE de meniuri de POST de la Cori Grămescu: Ce poți să mănânci la micul dejun, prânz și cină

Data actualizării: | Data publicării:
Cori Grămescu, foto Facebook
Descriere foto: Cori Grămescu, foto Facebook

Pentru că tocmai am intrat în Postul Paștelui, o perioadă destinată purificării corpului și a spiritului, Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, ne dă exemple de meniu de post: ce poți să mănânci la micul dejun, prânz și cină și la gustările dintre mese. Iată mai multe variante: 

Două aspecte sunt esențiale în POST pentru a nu ne pune în pericol sănătatea și silueta: aportul adecvat de proteine și consumul ridicat de legume. Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, ne dă mai multe exemple de meniuri de post pentru fiecare masă a zilei, inclusiv pentru gustări: 

 

Micul dejun


Ai de ales între:

- 200 g  iaurt coconut sau soia natur cu 4 linguri fulgi de porumb fără zahăr și o banană tăiată felii, scorțișoară și o lingură de fulgi de cocos ,

- 2 linguri hummus de fava beans, un ardei, 40 g  de tofu, 5 roșii cherry și 3 rondele de orez integral,

- 5 linguri de muesli, o cană de lapte vegetal  de cocos cu migdale fără zahăr adăugat, 3 linguri afine  și 3 linguri de semințe de chia,

- 40 g de tofu, 50 g  de salată de vinete fără maioneză, un castravete 5 roșii cherry și o felie de pâine neagră cu fibre și multicereale,

- 3 linguri pate de avocado cu 3 finn crisp, 40 g tofu, un ardei copt și 5 măsline.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel