Este sezonul mașinilor în lumea vedetelor. Cristina Vasiu se mândrește cu noua achiziție: „Să fie ca o motivație și pentru tânăra generație”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Vasiu Oficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Vasiu Oficial

Pentru Cristina efortul său este unul privit ca un exemplu pentru generația tânără, cel puțin așa o vede tânăra. Efortul său dorește să fie un model pentru orice tânăr care, probabil, își dorește un bolid de lux.

Cristina Vasiu este una dintre vedetele norocoase din showbiz-ul românesc. Ea a muncit de zor pentru își achiziționa noua mașină de vis. Cu toate acestea, vedeta a anunțat din timp că urmează să facă o surpriză fanilor săi, iar surpriza respectivă nu a întârziat să apară.

Un mesaj de mulțumire cu ocazia propriului cadou

 Poza cu bolidul de lux nu este singurul subeict de interes pentru fani deoarece ea a fost însoțită de un mesaj emoționant adresat publicului ei. Vedeta arată recunoștință fanilor pentru încrederea și respectul acordat. Mai precizează și că fără Dumnezeu ea nu ar fi putut să ajungă la acest nivel în veci. Cel mai mult dorește să transmită pentru tânăra generație că totul este posibil și că nu exisă limite pentru efort și dorință.

„Nimic nu se poate fără Dumnezeu, fără credință și muncă! Mulțumesc părinților mei pentru educație, susținere, și încredere, și pentru că mi-au spus ca POT! Sunt o norocoasă că îl am pe Cătălin în viața mea, multe lucruri frumoase s-au întâmplat de când l-am cunoscut, și totul a prins contur pentru noi! El este sursa mea de energie zilnică, inspirație și bunătate! Mulțumesc tuturor celor care mă urmăresc zilnic și sunt aproape de mine în toată activitatea mea! N-aș vrea să pară o laudă, am muncit foarte mult, și vreau să fie ca o motivație și pentru tânăra generație, ideea că nimic nu este imposibil, că totul se poate prin muncă și perseverență! Vă doresc succes tuturor! Fiți mai buni! Atât! Vă iubesc”, a scris Cristina Vasiu pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Vasiu (@cristinavasiuoficial)

Vezi și: „Am început să am contracții.” Emily Burghelea, de urgență pe patul de spital. Vedeta a fost pusă la perfuzii

Vezi și: Cristina Vasiu: ”Noi suntem spiritul Crăciunului, noi suntem puterea de a crede, de a dărui, de a ne bucura”. Ce își dorește artista să găsească „sub brad” / EXCLUSIV

Vezi și: Cristina Vasiu, victima bullyingului în adolescență: La participarea de la Balul Bobocilor oamenii m-au huiduit. Mama mea plângea

Vezi și: Cum a slăbit Cristina Vasiu 18 kilograme în patru luni: „Eram un alt om. Eram urâtă”

Sezonul mașinilor

Și Bromania, pe numele său, Matei Dima, a fost într-o vizită la reprezentanță pentru a-și lua o mașină nouă. El a împărtășit cu fanii săi momentul inedit. Cu toate acestea, rămân multe semne de întrebare cu privire la carnetul său de conducere. Este cunoscută aventura sa cu poliția din 2021, atunci când a fost acuzat de conducere sub influența substanțelor interzise.

Mașina pe care a achiziționat-o acesta este ceva mai scumpă decât mașina Cristinei Vasiu, fiind și brand-uri diferite. Cu atât mai mult, Bromania a fost atât criticat, cât și felicitat pentru mașina sa. 

„Bine că vă scot din foame reclamele la păcănele și pariuri”, a spus un utilizator al rețelei de socializare.

„Nu de actori se zicea că mor de foame?”, a fost comentariul unui alt utilizator.

„Ce viață bună duc regizorii/actorii”, a mai scris altcineva la postarea lui Matei Dima.

Acestea au fost doar câteva dintre mesajele internauților. 

Totodată, vedeta a avut parte de susținerea colegilor de breaslă:

„Hard work pays off. Congrats!”, a spus Antonia, la postarea lui Bromania cu mașina.

„You deserve it all and more”, i-a transmis și Monica Munteanu, managera lui Mihai Bendeac.

„Cea mai tare mașină ever! Visul fiecărui bărbat”, a mai zis și Alexandru MaximGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 aug 2023, 21:00 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience