„Am început să am contracții.” Emily Burghelea, de urgență pe patul de spital. Vedeta a fost pusă la perfuzii

Data publicării:

Emily Burghelea a ajuns pe urgență la spital. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară. 

Emily Burghelea este în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta, aflată în al treilea trimestru de sarcină, a ajuns de urgență pe patul de spital, după ce a avut contracții.

Emily Burghelea, de urgență pe patul de spital

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Și de data aceasta, Emily Burghelea le-a povestit fanilor că a ajuns la spital în această dimineață și a fost pusă pe perfuzii, după ce a început să aibă contracții. Potrivit acesteia, totul a început, după ce fiica s-a a avut febră și s-a simțit rău. 

„Ame (Amedea, fiica sa, n.r.) a avut febră toată noaptea, iar de dimineață am început să am contracții”, a spus Emily Burghelea pe InstaStory.

Când o să nască Emily Burghelea

În urmă cu câteva zile, fosta asistentă TV a mărturisit că medicii au anunțat-o că va naște pe data de 31 ianuarie 2023. Cât despre contracțiile pe care le-a resimțit astăzi, vedeta TV susține că ar fi vorba despre contracții de tipul Braxton Hicks, care nu anunță nașterea bebelușului.

„Contracțiile se vor diminua de la perfuzii, colul este închis, deci bebe mai are de stat. Sincer, dimineață m-am întrebat dacă today is the day (dacă astăzi este ziua în care o să nască, n.r.), dar se pare că sunt Braxton Hicks (dureri de travaliu false, care pot fi resimțite în al doilea sau al treilea trimestru de sarcină, n.r.)”, a adăugat influencerița.

Emily Burghelea, motivul pentru care nu poartă lenjerie intimă

În cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, Emily Burghelea a dezvăluit motivul pentru care nu poartă chiloți. Vedeta a recunoscut că se simte mult mai bine fără și îi place senzația de natural. 

„Prefer să fie drăguță, dar nu o prea port de obicei (n.r. lenjeria intimă), pentru că îmi place mai mult senzația de  natural. Încearcă, să vezi ce tare e. Dacă încerci o dată, nu mai poți după, vrei numai așa.”, a declarat Emily Burghelea, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Emily Burghelea, la un pas să rămână blocată în Dubai

„Am fost la un pas să rămânem blocați în Dubai, dar după un drum lung, plin de peripeții, am reușit să ajungem cu bine acasă, unde este cel mai bine! Nu am fi reușit să ne bucurăm de un final fericit dacă nu am fi fost extrem de uniți, în tot haosul creat am încercat să ne păstrăm calmul, nu ne-am pierdut răbdarea și cel mai important nu ne-am pierdut încrederea în Dumnezeu! 

Am acționat rațional și rapid, mai rapid decât s-ar fi așteptat oricine! Am simțit că timpul se dilată pentru mine, am simțit că toți îngerii păzitori dau din aripi și zboară în jurul meu, îmi deschid ușile și mă ajută să ajung în timp util la locul potrivit ca să iau avizul… În timp ce eu alergam între spitale Andrei vorbea cu toți oamenii din aeroport, le arăta avizul din România, încerca să le explice că numărul de săptămâni nu a fost niciodată exact și poate fi cuprins între 31 și 36 cât spuneau ei că am…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Citește și: Cristina Vasiu: ”Noi suntem spiritul Crăciunului, noi suntem puterea de a crede, de a dărui, de a ne bucura”. Ce își dorește artista să găsească „sub brad” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel