Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu s-au despărțit. Ce așteptări are artista, după anularea nunții: „Încerc să...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Emilia Ghinescu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu a anunțat despărțirea oficial.

Emilia Ghinescu, celebra interpretă de muzică populară, a anulat toate planurile de viitor cu tatăl fetiței sale, Sebastian Albăstroiu. Cei doi au o fetiță mică, iar anunțul a fost confirmat de artistă, recent. După 13 ani de relație, cei doi își programaseră nunta, însă, după anunțul anulării acesteia a venit și confirmarea despărțirii.

Vezi și: Emilia Ghinescu, decizie surprinzătoare. De ce nu mai vrea artista să se căsătorească, după 12 ani de relație: "Bărbații se cam feresc…”

Nu crede în „pauze”

Deși interpreta a precizat că ar fi vorba inițial de o pauză, ea a mărturisit că nu crede în astfel de „termeni”.

„Am luat decizia ca pentru o perioadă de timp să luăm o pauză. Acum, eu nu cred în pauze, dar mă rog. Vom vedea ce va fi!”, a mărturisit cântăreața pentru playtech.ro.

Vezi și: Emilia Ghinescu a ajuns să cântărească 45 de kilograme. Artista este de nerecunoscut: „Stomacul s-a micșorat”

„Asta este!”

Artista spune că este bine și că nu are timp să se gândească prea mult la întreaga situație din cauza agendei încărcate pe care o are.

„Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile. Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii. Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acuma. Asta este!”, a adăugat Emilia Ghinescu, conform sursei citate.

Vezi și: Emilia Ghinescu, revoltată după concertul susținut în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. De la ce a pornit totul: „A fost trist. A fost ceva foarte trist”

Vezi și: Emilia Ghinescu a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce a emoționat-o pe artistă: „Până am ajuns, s-a sfârșit totul”

Ce așteptări are de la fostul partener

Separarea a fost de comun acord, iar un posibil motiv ar fi fost distanța dintre cei doi, având în vedere că artista era la Pitești, în timp ce Sebastian se afla la București. Cu atât mai mult, după 13 ani, Emilia admite că a trăit frumos alături de fostul partener, iar așteptările ei sunt ca nici ea, nici acesta, să înceapă să-și spele rufele în public.

„Vreau doar să spun că, la momentul acesta, am căzut de comun acord să ne separăm. El s-a mutat, de fapt a stat mai mult la București, iar eu am rămas la Pitești. Cred că și distanța a fost o cauză”, a explicat artista. Interpreta de muzică populară susține că nu există un singur vinovat. „Știi cum e, când doi oameni sunt într-o relație și se ajunge la acest moment, fiecare are partea lui de vină. Nu există un nevinovat și doar un vinovat. Există unul care are vină mai puțină, și unul care are o vină mai mult. Acum, cine și care dintre noi a purtat mai mult partea de vină, rămâne să-și facă fiecare mea culpa. Eu nu vreau să-mi spăl rufele in public, este tatăl copilului meu, mai ales pentru fiica mea. Nu este frumos să arunci cu noroi. Și oricât mi-ar fi greșit nu vreau să fac asta, și sper să facă și el la fel. Sunt 13 ani în care am stat împreună, chiar daca nu au fost finalizați cu o căsătorie, au fost ani frumoși.”, a mai spus artista pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel