Emilia Ghinescu a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce a emoționat-o pe artistă: „Până am ajuns, s-a sfârșit totul”

Data publicării:
Sursa foto: Emilia Ghinescu, captură TV/ Pro TV
Descriere foto: Sursa foto: Emilia Ghinescu, captură TV/ Pro TV

Emilia Ghinescu a vorbit despre cel mai mare secret al său. Artista a izbucnit în lacrimi.

Emilia Ghinescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul vieții. Artista și-a deschis suflet și a povestit despre momentele în care tatăl său vitreg o bătea. Cântăreața a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.

Cel mai mare regret al Emiliei Ghinescu

Emilia Ghinescu a povestit că, până la vârsta de 10 ani, tatăl său vitreg a bătut-o în nenumărate rânduri. Ajutor a venit din partea bunicilor, la care nu de puține ori a fugit de acasă în căutarea liniștii.

„Eu mă știu la țară, la bunicii mei. În momentul în care veneam acasă la Pitești, la părinții mei, pentru mine era fericirea într-un cuvânt. Bunicii mei știau să mă alinte, știau să-mi facă toate poftele, știau să mă iubească.

De foarte multe ori am fugit de acasă la bunicii mei, care stăteau foarte departe, pe ploaie, pe vreme urâtă…”,  a povestit Emilia Ghinescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Până am ajuns eu, s-a sfârșit totul”

Îndrăgita artistă a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Mai exact, Emilei Ghinescu îi pare rău că nu a putut să fie alături de bunicul său, înainte ca acesta să își dea ultima suflare. 

„Eu tată l-am considerat pe bunicul. Atât de mult m-a iubit, atât de mult s-a mândrit cu mine. A murit cu focul ăsta, că nu a apucat ă mă vadă mai mult…Îmi e greu. Nu-mi amintesc ultima discuție cu el. Asta pot să spun că a fost cea mai mare durere a mea, că nu am putut să-l văd când a murit. Eram undeva departe, la un eveniment, și până am ajuns eu, s-a sfârșit totul”, a dezvăluit Emilia Ghinescu.

Decizia luată de Emilia Ghinescu după moartea bunicului

După moartea bunicului său, Emilia Ghinescu nu și-a putut lăsa bunica singură, astfel că s-a mutat alături de ea, la Pitești. 

„Bunica e la mine, nu am putut s-o las acolo. În casă la mine are camera ei, făcută exact ca la țară. I-am adus…cum se pun pe pereți, mochete, carpete, prosoape…I-am pus pozele cu bunicul, cu toate. Camera de la țară, i-am făcut-o eu la Pitești. Cât trăiesc, va rămâne neschimbată”, a declarat Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu, secretul siluetei, la 43 de ani

Emilia Ghinescu este într-o formă de zile mari. La 43 de ani, mama a trei copii, dintre care unul de 24 de ani, artista reușește să arate ca o adolescentă. Secretul ei? Sportul. Vedeta se antrenează de 4 ori pe săptămână. 

.

„Vin la sală de patru ori pe săptămână și când pot în fiecare zi în afară de sâmbătă și duminică pentru că atunci fac sport la evenimente și vreau să spun că am prins drag pentru că văd rezultate. Erika face sală, dar ea m-a determinat să fac sală pentru că o duceam la sală de trei ori pe săptămână. La indemnul ei am mers la sală și îi multumesc din suflet.

Nu am complexe, însă dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat lucrul respectiv. Eu am o vorbă, că intru în ''service'', ca să remediez problema. Nu sunt genul de om care să capete vreo frustrare că nu-mi place ceva la mine.'', a declarat Emilia Ghinescu,  la Antena Stars, potrivit SpyNews. 

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel