Emilia Ghinescu a ajuns să cântărească 45 de kilograme. Artista este de nerecunoscut: „Stomacul s-a micșorat”

Data publicării:

Emilia Ghinescu a ajuns de nerecunoscut, după ce a ajuns să cântărească 45 de kilograme. 

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista, în vârstă de 45 de ani, se mândrește cu felul în care arată și este fericită că a reușit să ajungă la greutatea ideală. 

Emilia Ghinescu a ajuns să cântărească 45 de kilograme

Emilia Ghinescu a ajuns să cântărească de la 58 de kilograme, la 45. Artista și-a schimbat regimul alimentar și merge des în sala de sport. 

„Eu așa mi-am găsit metoda prin care am putut să slăbesc. Eu am slăbit de la 58 de kilograme, inițial, cât am avut, la 50 de kilograme, după aceea de la 50 am scăzut la 48 și după aceea de la 48 la 45 de kilograme. La mine s-a întâmplat lucrul ăsta pentru că pe parcursul timpului, mâncând doar cantități foarte mici și destul de rar, stomacul s-a micșorat. Este pe principiul operației bariatrice, adică, cu cât mănânci mai puțin cu atât ai mânca și mai puțin și se micșorează stomacul, pentru că nu mai simte nevoia să mănânce atât de mult”,  a declarat Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Emilia Ghinescu: „Este greutatea pe care mi-am dorit-o”

„Eu nu mai pot să mănânc acum, adică, dacă înainte mă săturam cu un meniu de la fast-food și mai mâncam și ceva dulce, acum mă satur cu un toast. Toată viața am ținut dietă, am fot într-o continuă dietă. Reușeam să slăbesc până la 56-54 de kilograme, uneori 52 și eram foarte mândră de mine. Pot spune că m-am înfometat, da! Este greutatea pe care mi-am dorit-o, pentru că eu sunt scundă. Partenerul meu spune că sunt foarte slabă. Se uită la mine și se minunează. Îmi zice că sunt extrem de slabă și îmi spune că vrea să mă mai îngraș, pentru că nu este normal să fiu așa la 45 de ani”,  a mai declarat interpreta, notează Wowbiz.ro.

Criticată de fani pentru felul în care arată

După ce a primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care i se spunea că s-a schimbat foarte mult, artista a ținut să precizeze că acest lucru este doar din cauza imaginilor care pot părea diferit. Emilia Ginescu a recunoscut că a apelat la anumite proceduri pentru a scăpa de riduri.

„Pe Facebook, unii mi-au spus că mi-am schimbat corpul, alții că mi-am schimbat capul. Cei ce m-au văzut în realitate și-au dat seama că nu sunt chiar atât de schimbată, sunt un om absolut normal. Ca orice artist care se respectă și cărui îi place ca atunci când iese în fața oamenilor să fie impecabil și eu am recurs la ceea ce ne oferă medicina modernă, Ca să nu-mi apară riduri am făcut anumite injecții ...”, a dezvăluit Emilia Ghinescu, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Artista a ținut să dezvăluie care sunt procedurile la care a apelat. Totodată, Emilia Ghinescu a precizat că nu o interesează ce spune lumea, important este ca ea să se simtă bine în pielea ei.

„Sunt bărbați care fac lucrul acesta. Soțul meu merge la sală, merge la solar, face aparate pentru modelare corporală. Nu văd de ce eu ca femeie nu aș face lucrurile acestea. (...) De 2 ani nu mi-am mai făcut acid hialuronic la buze și nu știu dacă o să-mi mai fac, dar botox da, pentru că e o prevenție a ridurilor și nu vreau să-mi apară ridurile. În cazul în care voi avea nevoie vreodată de orice altceva care să îmbunătățească fizionomia și să mă facă să mă simt confortabil cu mine când mă uit în oglindă, fără niciun fel de problemă voi apela la ele. Nu mă interesează ce spune lumea”, a explicat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel