Elisabeta Lipă, în lacrimi. Fosta canotoare a vorbit despre cel mai dureros moment din viața ei: „E foarte greu să accepți”

Data actualizării: | Data publicării:
Elisabeta Lipă, captură video Kanal D
Descriere foto: Elisabeta Lipă, captură video Kanal D

Elisabeta Lipă a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. 

Elisabeta Lipă a fost invitată în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, unde a vorbit despre cel mai dureros moment din viața ei. În 2015, fosta sportivă și-a pierdut tatăl. Avea 89 de ani. Fosta canotoare spune că i-a fost extrem de dificil să accepte pierderea părintelui său, cu care avea o relație deosebită. Aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile și a dezvăluit că că îi este foarte greu să accepte pierderea. 


„Cel mai greu moment al vieții mele a fost când l-am pierdut pe tata. Când pierzi pe cineva atât de drag, e foarte greu să accepți.”, a spus ea printre lacrimi, în emisiunea de la Kanal D.

Citește și: Irina Margareta Nistor critică gestul lui Will Smith: „E un tip instabil psihic”

Multipla campioană olimpică și mondială la canotaj spune că tatăl său era totul pentru ea. Aveau o relație extrem de apropiată, iar pierderea sa a lăsat un gol uriaș în viața ei. 

Elisabeta Lipă: „Când aveam o greutate pe suflet îl sunam pe tata”


„El a fost totul, modelul meu, a fost prietenul meu, a fost sfătuitorul meu. Când aveam o greutate pe suflet îl sunam pe tata. El era perfect”, a mai spus fosta sportivă, care mărturisește că nu a putut să șteargă numărul de telefon al tatălui său din agendă. 

Întrebată ce i-ar spune tatălui său daca l-ar avea în fața ei, fosta sportivă a declarat, printre lacrimi, că i-ar mai spune încă o dată că îl iubește.

„Că îl iubesc. Poate că nu i-am spus de atâtea ori de cât ar fi trebuit să-i spun”, a spus Elisabeta Lipă. 

În cadrul aceluiași interviu, Multipla campioană olimpică și mondială la canotaj a dezvăluit și care sunt lucrurile frumoase din viața ei, care îi încântă sufletul. 

„Cel mai frumos gest e atunci când fiul îmi spune Te iubesc!. Dacă mă gândesc la un gest din partea soțului, cel mai romantic este când zice: Elisabeta, ce-ar fi să plecăm noi așa într-un city-break fără să stăm noi așa pe gânduri, să evadăm două sau trei zile”, a dezvăluit Elisabeta Lipă. 

 

Citește și: Sylvester Stallone, alături de Bruce Willis, după ce a fost diagnosticat cu o boală degenerativă a creierului: „Ne rugăm pentru el”

Oana Roman, ATAC DUR la adresa lui Traian Băsescu: I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel