Oana Roman, ATAC DUR la adresa lui Traian Băsescu: I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Oana Roman, Intagram
Descriere foto: Captură video Oana Roman, Intagram

Oana Roman a lansat un atac dur la adresa lui Traian Băsescu. Vedeta nu s-a mai putut abține. 

Oana Roman a uimit pe toată lumea după ce a făcut câteva declarații despre Traian Băsescu. Miercuri a început mutarea din vila de protocol din Primăverii a Mariei Băsescu. Mai mulţi muncitori au venit să o ajute soţia lui Traian Băsescu cu pregătirile de evacuare. Fostul președinte al României a pierdut vila aflată în proprietatea R.A.-A.P.P.S,după ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securități.

Oana Roman le-a povestit fanilor că și mama ei, Mioara Roman, a trecut prin aceeași situație, în anul 2012, când a fost evacuată din aceeași casă.

„Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.

Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Oana Roman:"Voiau fix acea casă și nu alta!"

Mioara Roman a fost nevoită să plece din vila din Primăverii. Echipa RA-APPS i-a încărcat toate lucrurile în doar două ore, în 12 maşini. La vremea aceea, Traian Băsescu era președintele țării. Acum, Oana Roman a făcut declarații neașteptate pe baza acestui subiect. 

„Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.

Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!”, a mai spus Oana Roman pentru sursa citată.

Traian Băsescu a fost externat

Traian Băsescu s-ar fi externat din Spitalul din Bluxelles, unde a fost internat de urgență, potrivit Adevărul. Vestea a fost dată de soția fostului președinte, Maria Băsescu, când a fost întrebată de reporterii de la România TV, despre starea de sănătate a acestuia. 

"Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă", a precizat Maria Băsescu, potrivit Adevărul.

Aceasta a mai fost întrebată de jurnaliști și despre ce vor face cei doi, după ce vor părăsi vila de protocol, pentru că familia Băsescu a pierdut dreptul de a sta în imobilul de la stat.


„Nu e prima oară când ne mutăm, deci nu ne este aşa greu. Nu ştiu unde o să mergem, o să vedem”, a spus Maria Băsescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel