Irina Margareta Nistor critică gestul lui Will Smith: „E un tip instabil psihic”

Data publicării:
Irina Margareta Nistor, captură video PRO TV
Descriere foto: Irina Margareta Nistor, captură video PRO TV

Irina Margareta Nistor a vorbit despre scandalul care a avut loc în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. 

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Cum a recționat Will Smith


Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

"Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!", a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: "Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!".

"Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii", a adăugat starul de comedie.

Irina Margareta Nistor: „E un tip instabil psihic”

Irina-Margareta Nistor a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, unde a vorbit despre Gala Premiilor Oscar 2022, dar și despre scandalul dintre Will Smith și Chris Rock.  Celebra traducătoare de filme spune că nu crede că momentul ar fi fost regizat și că totul ar fi fost real.

 

„Nimeni nu l-ar fi lăsat să înjure. A fost atât de rapid, încât ei n-au apucat să pună bip-uri pe înjurături. Și știi că sunt obligatori. (...) E un tip instabil psihic.(nr. referitor la actorul Will Smith) Era succesul prea mare pentru el, pălăria prea mare. Mă amuză că la Bafta nu a venit, probabil ar fi făcut un show și pe-acolo”, a spus Irina Margareta Nistor în emisiunea de la PRO TV. 

Irina-Margareta Nistor, preconizări despre cariera lui Will Smith

„Au declarat clar că există două modalități de a-l pedepsi, fie să-i ia premiul, ceea ce ar fi fost fără precedent; fie trei ani să nu mai poată fi nominalizat. Acum e mai ușor cu aia cu trei ani pentru că nu știu dacă atât de curând să mai facă un rol de genul acesta. Și să știi că rolul acesta fără Jada, fără nevastă-sa, n-ar fi existat. Ea a venit cu ideea, ea le-a cunoscut pe tenismene, iar el a rămas în rolul ăla, s-a purtat la fel de mitocănește ca tatăl fetelor”, a mai spus celebrul critic de film.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel