Sylvester Stallone, alături de Bruce Willis, după ce a fost diagnosticat cu o boală degenerativă a creierului: „Ne rugăm pentru el”

Data actualizării: | Data publicării:
Bruce Willis și Sylvester Stallone, foto Instagram/ Sylvester Stallone
Descriere foto: Bruce Willis și Sylvester Stallone, foto Instagram/ Sylvester Stallone

Sylvester Stallone, bunul prieten al lui Bruce Willis, își arată susținerea față de marele actor, după ce acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune medicală care îi afectează funcțiile cognitive și care îl obligă să își încheie cariera.

Familia actorului american Bruce Willis a anunţat miercuri că starul hollywoodian, în vârstă de 67 de ani, a decis să se retragă din carierp după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.


Sylvester Stallone se roagă pentru Bruce Willis


Sylvester Stallone se roagă pentru prietenul său, după ce a aflat că acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune degenerativă a creierului și că se va retrage din actorie.

'Ne cunoaștem de mult timp, ne rugăm pentru tot ce este mai bun pentru tine și pentru minunata ta familie...', a scris Stallone pe Instagram, în dreptul unui colaj de fotografii care documentează prietenia lor de zeci de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Stallone, în vârstă de 75 de ani, și Willis, în vârstă de 67 de ani, au jucat împreună în franciza de acțiune din anii 2010 "The Expendables" - un proiect care a dat naștere primei și singurei dușmănii publice a celor doi.


Prima fotografie inclusă în postarea de omagiere a starului Rambo a fost o retrospectivă din 1992 și a fost făcută în timpul sărbătoririi celei de-a 30-a aniversări a fostei soții a lui Willis, Demi Moore, în parcul de distracții Six Flags Magic Mountain.

O altă fotografie îi arată pe cei doi pe motociclete în timp ce au avut o apariție comună la David Letterman Show în 2008.

De asemenea, Stallone a adăugat și o fotografie cu el și cu starul din Die Hard de pe covorul roșu, la premiera documentarului HBO His Way, care urmărește cariera legendarului producător Jerry Weintraub, în 2011.


Nu în ultimul rând, Stallone a împărtășit o fotografie din culise, realizată în timpul filmărilor pentru filmul Expendables.

 

Bruce Willis și Sylvester Stallone au fost certați din cauza filmului Expendables

 

Primul Expendables a ajuns în cinematografe în 2010, iar continuarea a avut premiera doar doi ani mai târziu, în vara anului 2012.

Willis, care l-a interpretat pe agentul CIA Mr. Church, urma să joace în cel de-al treilea episod, dar a renunțat după o presupusă "cerință" care nu i-a fost îndeplinită, potrivit DailyMail.

La scurt timp după aflarea veștii - și după ce Harrison Ford a semnat pentru a-l înlocui pe Willis - Stallone a publicat un tweet exploziv la adresa prietenului său.

„Avar ȘI LENEȘ ...... O FORMULA SIGURĂ PENTRU EȘECUL CARIEREI", scria Stallone în septembrie 2013.

În ciuda criticilor  publice, Stallone a ideclarat că încă îl considera pe Willis un 'prieten de-o viață' și că tweet-ul său a venit din 'frustrare'.

Un an mai târziu, Stallone a intrat pe Twitter pentru a dezvălui că el și Willis au îngropat oficial securea războiului.

'M-am împăcat cu BRUCE W. Un tip corect, greșeala mea.... ', a postat el în noiembrie 2014.

 

Demi Moore, alături de Bruce Willis

Diagnosticul devastator al lui Willis a fost dezvăluit într-o declarație postată miercuri pe Instagram de către familia sa, inclusiv fosta soție Demi Moore și cele trei fiice ale lor. 

„Către suporterii extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am dorit să le împărtășim faptul că iubitul nostru Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el.
Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră și vă suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu. Trecem prin această perioadă ca o unitate familială puternică și am vrut să îi aducem la cunoștință pe fanii lui, deoarece știm cât de mult înseamnă pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el.
Așa cum Bruce spune mereu, "Trăiți-o" și împreună plănuim să facem exact asta.
Vă iubim,
Emma, Demi, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn”, a scris Demi Moore pe rețelele de socializare. 

Ce este afazia

Potrivit Asociației Naționale de Afazie, afazia este o afecțiune a limbajului, care afectează producerea sau înțelegerea vorbirii și capacitatea de a citi sau de a scrie.

Asociația raportează că această afecțiune se datorează unei leziuni la nivelul creierului, cel mai frecvent în urma unui accident vascular cerebral, în special la persoanele în vârstă.

Traumatismele craniene, tumorile cerebrale sau infecțiile pot provoca, de asemenea, afazie. 

„Toată dragostea și respectul meu pentru fratele meu mai mare Bruce Willis”

Regizorul M. Night Shyamalan, care l-a regizat pe Willis în thrillerul "The Sixth Sense" din 1999, aclamat de critică, și în thrillerul Sc-fi "Glass" din 2019, s-a referit la actor ca la "fratele său mai mare" și i-a trimis "sprijin și putere" lui și familiei sale. 

'Toată dragostea și respectul meu pentru fratele meu mai mare Bruce Willis. Știu că minunata lui familie îl înconjoară cu sprijin și putere. El va fi întotdeauna acel erou de pe acel poster de pe peretele meu când eram copil', a scris bărbatul de 51 de ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel