Elevii cu 10 la BAC vor intra gratis la Untold și Neversea

Data publicării:
Concert, foto Unsplash/ autor: Zachary Smith
Descriere foto: Concert, foto Unsplash/ autor: Zachary Smith

Cei care promovează examenul de Bacalaureat în acest an cu nota 10 vor putea merge la Untold și Neversea gratis. 

Echipa de organizare a festivalurilor Untold și Neversea păstrează tradiția și în acest an și continuă campania „BAC de 10”, care a început acum 7 ani, scrie pe siteul oficial Untold. Absolvenții de studii liceale, care reușesc să obțină nota 10 la examenul de Bacalaureat, vor avea acces gratuit la cele 2 festivaluri organizate anul acesta. 

 

Cei care vor promova examenul de Bacalaureat, inclusiv cei care promovează în toamnă, vor primi vouchere pe care să le folosească în cadrul festivalurilor, pentru achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021. Voucherul la UNTOLD are valoarea de 10 euro, iar cel de la Neversea are valoarea de 20 de euro.

 

„După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea. 

 

Citește continuarea pe DCNews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel