Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan au făcut pace. Cele două interprete de muzică populară s-au împăcat: „Am picat la mijloc că proasta”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan s-a încheiat. De la ce ar fi pornit totul?

Saveta Bogdan a fost prinsă la mijloc în uraganul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. În luna martie, între mai mulți interpreți de muzică populară s-a iscat un scandal monstru din cauza rubricii “Spui tot sau îți ia gura foc”. Chiar dacă Saveta Bogdan a picat la mijloc în acest scandal, tot ea este cea care vrea să îngroape securea războiului și i-a cerut scuze Elenei Merișoreanu. 

 

Saveta Bogdan, scandal MONSTRU cu Elena Merișoreanu: „Când o văd, o scuip în ochi”


„Am picat la mijloc că proasta! Maria Dragomiroiu m-a pus să spun că Elena e divorțată de soțul ei! Ea m-a trimis să spun în emisiune și după aceea nu a mai recunoscut.

 

Elena Merișoreanu continuă războiul cu Saveta Bogdan: ”Apare la televizor și râde ca o capră”


Am căzut ca proasta în plasa Mariei. Mama mi-a venit în vis și mi-a zis să nu mă cert, să plec capul. De-aia am venit acum să-mi cer scuze de la Elena”, a declarat Saveta Bogdan, pentru  Teo Show.


Elena Merișoreanu și-a iertat colega de scenă pentru toate jignirile pe care i le-a adus și a făcut o mărturisire tare emoționantă. În timp ce ea era pusă la zid de Maria Dragomiroiu și Saveta Bogdan, soțul ei era internat în stare gravă în spital din cauza virusului Covid-19. 

 

Saveta Bogdan pleacă din România. Artista merge la fiica sa, în America: „Mă rog să fiu sănătoasă”


„Eu sunt creștină și Dumnezeu ne-a învățat să iertăm. Dacă Maria Dragomiroiu ți-ar fi spus să te arunci în fântână, te aruncai? Te iert, dar nu pot să uit! Familia mea e foarte revoltată. Atunci soțul meu era în spital cu Covid, cu plămânii 80% afectați, și s-a supărat foarte rău când s-a auzit că noi am fi divorțați”, i-a spus Elena Merișoreanu Savetei Bogdan, la Kanal D.

 

Saveta Bogdan, momente de groază. Artista a rămas blocată în lift: „Am zis că dacă mor aici”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel