Saveta Bogdan, momente de groază. Artista a rămas blocată în lift: „Am zis că dacă mor aici”

Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan a trecut prin momente de groază. Interpreta de muzică populară a rămas blocată în lift și a crezut că acolo și-a găsit sfârșitul.

Saveta Bogdan a rămas blocată în lift preț de mai multe minute, timp în care și-a făcut cele mai negre scenarii. Interpreta de muzică populară povestește că a strigat li a bătut cu pumnii în pereții liftului, pentru a scăpa din coșmar. 

 

''Am bătut în lift cu pumnii, cu picioarele, am zis că dacă mor aici, nu am aer, mă sufoc. Mă duceam la o prietenă în vizită, venisem de la o filmare. Mergând la ea am zis să iau liftul să nu urc 8 etaje, deși eu am nevoie de foarte multă mișcare și am rămas blocată în lift. După un sfert de oră m-a auzit cineva. Am rămas blocată între etaje. E foarte urât să rămâi așa, m-am speriat. Am zis că dacă mor aici'', a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Salvarea cântăreței au fost locatarii blocului, care i-au auzit strigătele și i-au sărit în ajutor. 

„Până la urmă m-au auzit oamenii, că am dat cu pumnii, cu picioarele, am speriat blocul. Prietena mea nu m-a auzit deloc. Președintele de bloc a auzit și a venit și m-a scos, dar nu spun cât de greu mi-a fost. Am crezut că o să stau trei-patru ore în lift. Am înnebunit de spaimă, dar până la urmă Dumnezeu m-a ajutat, am început să spun Tatăl Nostru'', a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel