Saveta Bogdan pleacă din România. Artista merge la fiica sa, în America: „Mă rog să fiu sănătoasă”

Data publicării:
Saveta Bogdan, sursa instagram
Descriere foto: Saveta Bogdan, sursa instagram

Saveta Bogdan vrea să plece din țară, în curând. Artista intenționează să meargă la fiica ei, care este stabilită în Statele Unite.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Recent, artista a anunțat că vrea să plece în America la fiica ei. Deși aceasta i-a cerut mamei sale să se mute definitiv cu ea, Saveta Bogdan a declarat că nu își dorește acest lucru, deoarece viața ei este în România. Cu toate astea, nu spune nu unei vacanțe de câteva luni în Statele Unite.

Locul special în care se refugiază Andreea Esca în fiecare an. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

„Mă duc la fata mea din America pentru că nu am văzut-o de 2 ani. (...) Acum 2 ani am stat vreo 3-4 luni, am stat și 5-6 luni. Îmi zice mereu să mă mut acolo, dar eu nu mă mut acolo niciodată. Eu mă duc doar câteva luni. Publicul meu e aici. Casa mea e aici. Nu pot să stau în America. Acolo nu am cu cine vorbi”, a explicat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Saveta Bogdan a declarat că vrea să mai aștepte până în luna iulie, în speranța că se vor mai relaxa restricțiile, iar călătoria spre fiica ei să fie una sigură.

„În luna iulie vreau să plec. Mă rog lui Dumnezeu să fiu sănătoasă și să ajung acolo”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel